[]

Lens takarken elime yapışıyor çıkarırken de hiç yapışmıyor tutamıyorum

Lens takarken elime yapışıyor, iki parmağımla şeklini düzelterek zor oturtuyorum, çıkarırken de tam aksine cımbız hareketi ile almaya çalışsam da köşeye sürüklemeye çalışsam da bir türlü gözümün ortasından hiçbir yere gitmiyor. Yutubdaki her şeye baktım. Yardım lütfen.




 
lensi goze takarken parmaginin cok ufak bir kismini gozune degdir. gozu parmaginla hissettigin an lens parmagina yapisiyor. bu sorun bende de vardi boyle cozdum.

cikarirken de iki parmakla direkt gozbebegine dogru saldirarak aliyorum ama lensi tek parmakla asagiya dogru cekmek de bir yontem. sonra almasi daha kolay.
  • bohr atom modeli  (23.11.23 12:34:59) 
Lensin su içeriği düşük olabilir daha yüksek su içerikli lenslere geçebilirsiniz.
Lensin bekletildiği sıvı konsantrasyonu düşük/ bozulmuş olabilir
Lens üzerinde protein birikimi artmış olabilir.
Gözünüzde belirti vermeyen bir enfeksiyon veya göz kuruluğu vs olabilir
  • curukturpkokusu  (23.11.23 13:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.