[]

"Covid icin tetkik yapmiyoruz"

Birkac gundur hastayim, cevremdekiler de hasta. Ben halsizlikten gidemedim de. Giden arkadasa doktor "su an covid icin tetkik yapmiyoruz" demis. Normal grip gibi bi sey mi oldu covid? Dikkat ediyorum tabii de karantina vs cok da kasmamiza gerek yok mu o zaman?




 
ben 2 -3 hafta önce hasta olup özel hastaneye gittim doktorun ilk baktığı şey covid oldu.
covid pozitif çıktım sonra ilçe sağlıktan aradılar 1 hafta karantinadasınız, evden çıkmanız yasak çıkmayın dediler.
yani covid aynen devam sizin doktor neden öyle yapmış anlamadım.
  • sta  (21.11.23 11:00:51) 
Pozitif durumda karantina devam ediyor arayıp söylüyorlar zaten. Ben de geçen ay belim bıkıntım ağrıyınca test yaptılar pozitif çıktım, sonra arayıp karantinada olduğumu söylediler.


  • Bir ben var benden şurada  (21.11.23 11:10:16 ~ 11:14:04) 
Baska bi doktora daha gitti, o da test yapmamis :/ gribal enfeksiyon demis gecmisler


  • nic cage  (21.11.23 11:23:31) 
Aile hekimine gitsin o halleder.


  • Bir ben var benden şurada  (21.11.23 11:28:27) 
Devlet hastaneleri bakmıyor galiba herkes özele gidiyor.


  • mikahakkinen  (21.11.23 12:38:23) 
Israrla test yaptırın. Salgın bi hastalığı kimsenin inkar edip kayıt dışı hale getirmesine müsade etmeyin
Ayrıca bazı kişilerde hafif geçse de bazı kişilerde çok çok çok ciddi arıza bırakıyor. O açıdan hafife alınmamalı. Kaldı ki grip bile olsanız başkasına bulaştırmamak için temkinli olmalısınız
Yasal karantina devam ediyor covidde
  • photo85  (21.11.23 13:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.