[]

Ofisten birine nasıl yakınlaşıyoruz?

Selamlar,
Tam bir yıl önce ofise yeni bir müdür geldi ve çaprazımda oturuyor. Aynı departmanda farklı direktörlere bağlıyız. 7 yaş var galiba aramızda.
Oryantasyonda eğitim vermiştim topluca onlara. akşamına hemen beni linkedinden eklemişti kabul etmiştim.
Aynı hafta bir toplantıda karşı karşıya oturduk orada da benim profilime baktı gelen bildirimden anladım saati. Arka arkaya günlerce devam etti bu bakmaları. Aynı asansöre vs bindiğimiz de oldu bende selam sabah sıfır olunca bıraktı bakmayı. Normalde bindiğim asansöre vs selam verir binerim de onu görünce ergen gibi kasıldım.
Benim bu arada 4 buçuk senedir bitmek bilmeyen boşanma davam var, son duruşmayı bekliyoruz artık bitiyor. Ofisten yöneticim yakın arkadaşlar vs. biliyor ama erkekler çift soyadım olduğu için evli sanıyor eş sorularını geçiştiriyorum genelde.
Geçen ben bu arkadaşın yanındaki masaya bir iş için gittim o yokken. bana mail yollamak için adımı sorunca adımı ve bekarlık soyadımı söyledim ikinciyi telaffuz etmeden çıktı adım zaten. Kalkarken onun arkamda masasında oturduğunu gördüm. Duydu muhtemelen. Yine başladı linkedin üzerinden bakmaya.
Oturalım bir çay kahve içelim isterim ama ben katıksız öküz bir kadınım arkadaşlar, bu adama olumlu sinyali nasıl vereceğim? Ofiste çaya insek olmaz ortak iş yapmıyoruz. Millet bunlar neden beraber indi der illa. Mesaj atsam ne diyeceğim? Bilemedim ne yapmalı.
Aynı meslekteniz, hayat tarzlarımız aynı. Katta birbiri ile nişanlı evli yığınla insan var. Bir tanımak isterim ama hem işime zarar gelsin istemem hem ben bu işlerden hiç anlamam. Az bir yol yordam öğretin bana :)

31 K
Teşekkürler

 
Ofiste bi şekilde sohbet açman lazım. Laflayabileceğin bir ortam yakalamaya çalış, basit sohbet başlat, gerisini halleder diye umarız.


  • Bruce  (16.11.23 20:37:24) 
Arada 7 yas varsa evli nisanli vs olabilir. Yuzuk kontrolu yapildi mi once? Ha bana fark etmez diyosan o baska tabi :)

Eger arada muhabbetiniz olduysa instagramdan ekleyebilirsin.

Bir de not ofiste eger dedikodu donuyorsa cok fazla yakinlasma. Teke tekte yakalayip disari cikarman lazim.
  • amerikanhasta  (16.11.23 22:35:14) 
Evli değil ona eminiz :)


  • cilekli pasta  (16.11.23 23:47:48) 
ben olsaydım, linkedinden bildirimler geldiğini biliyor ve buna rağmen baktığına göre senin de net olmanda hiçbir sakınca yok o yüzden linkedinde mesajlaşma kısmından "burada çok vakit geçiriyorsun :)" şeklinde konuşmayı başlatıcı bir mesaj atman yetişkin insanlara göre gayet olağan. At gitsin niyeti de belli ama hadi diyelim ki çekiniyorsun zaten amaç konuşmayı başlatmak gerisi gelince daha net anlarsın.


  • Kediyi üzdün  (17.11.23 12:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.