[]

Kışın yazlık kıyafet alıyor musunuz

Merhaba. Kışın yazlık kıyafet alıyor musunuz? Ya da aklınıza bile gelmiyor mu?




 
Soruyu yanlış anlayıp cevap vermişim sildim onu.

Baştan alayım.
Evet alırım. Alışveriş sık sık yaptığım için karşıma her mevsimden şeyler çıkıyor hoşuma gidenleri alıyorum. Özellikle kış gelsin de yazlık alayım değil ama denk geldikçe alırım evet.
  • mutekebbir  (16.11.23 13:19:46) 
ben hep alırım. nasıl olsa 6 ay sonra giyeceğiz. yaza 2 katına almaktansa.


  • koela  (16.11.23 14:58:33) 
fiyatı uygun ve kalitelsiyle alıp
eskilerden bir taneyi uygun bir yere bağışlıyorum

ama özellikle bakmıyorum uygulama içinde denk gelirse
  • bir soru sorcam  (16.11.23 17:33:33) 
Nautivadan tisort aldim 300 papeldi cogu


  • lapaz  (16.11.23 17:40:01) 
yazın kışlık kolay kolay almam küresel ısınmadan dolayı kışlık kıyafetlerin çoğu etiketi üzerinden dolaplarda kalıyor atık.
yazlığı 12 ay denk gelirse alırım.

  • jamswety  (16.11.23 17:59:23) 
Bulsam alirim. Internetten almayi pek sevmiyorum. Yildim geri kargo yollayip iadenin yatmasini beklemekten. O yuzden mumkun degil benim icin pek.

Eylul ayinin ilk haftasi ince bir ust lazimdi mangoya gittim baktim kazaklar falan cikmisti. Magazalar cok cabuk sezon degistiriyor. Tamam ocak ayinda satmasinlar da agustos bitti mi her sey kalkmasi ya
  • Kittie  (16.11.23 22:34:29) 
kendi bedenime bi dönsem alacağım da... bundan mantıklı iş yok çünkü.


  • anna sun  (17.11.23 00:57:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.