[]

Dolap montajı zor mu

Merhaba. İnternetten dolap almak istiyorum. Montajında çok sorun yaşar mıyım? Daha önce masa almıştım. 1 2 saatte montajını yapmıştım. Dolap bir seviye daha zor geliyor. Küçük bir dolap değil. Dolap montajı yapmış olan var mı?




 
Koçtaş'tan kocaman gardrop almıştım. Elim yatkındır. Bir yardımcı eşliğinde çok güzel monte ettim.

İkeanın ürünleri ayrıca lego yapmak kadar kolaydır.

Başka bir zaman başka bir yerden de 1.20 yükseklikte çekmeceli, kapaklı bi dolap aldım. Asla beceremedim.Ne yaptımsa olmadı. Gönyeleyemedim bir türlü. Ki beceriksizliğin bende olduğuna inanmıyorum.

Aldığın ürünün kalitesine göre değişir bence.
  • Mirket  (11.11.23 16:30:06) 
Bütün evi kendim kurdum.(eşim gerektiğinde parçaları tuttu) Daha önce yaptıysan veya yapıldığını gördüysen halledersin, en fazla uzun sürer. Bazı ürünlerin açıklaması çok iyi oluyor bazıları çok genel bahsedip geçiyor. (ikea kötü bence, sadece görsel ve bazı şeyleri hiç açıklamayan bir kılavuz yapmışlar. Bazı ürünlerde vidalara parçalara kadar kodlanmış parçalar ve kılavuz geliyor, A'yı B'ye tak falan diye gösteriyor onları çoook rahat yaparsın.)

productimages.hepsiburada.net
mesela şu ikisi arasındaki ilişkiyi biliyor musun?

Elektrikli vida matkabı olsa iyi olur ama elle de halledilir. (uzun sürer ve yorar)

Kılavuz kötüyse kendin denemek zorunda kalabilirsin, o durumda daha önce bir dolap kurmuş veya sökmüş olmak çok yardımcı oluyor. Fakat artık youtubeda eminim bir sürü video vardır onlara göz at.
  • nhk ni youkosu  (11.11.23 16:38:58 ~ 16:40:53) 
Benim hiç deneyimim yoktu, hayatımda ilk kurduğum şey gardrobum oldu. Rahatça da yaptım, ancak elinizde matkap varsa iyi ki almışım diyeceğiniz zamanlardan birisi yalnız. Matkapsız biraz yorucu olabiliyor.


  • akhenaten  (11.11.23 16:54:36) 
nhk ni youkosu, bu en sevmediğim parçalardan biri. Onun yuvası oluyor.


  • dissendium  (11.11.23 18:23:51) 
Masayı yapan adam onu da yaptı.


  • sehpa fx350  (11.11.23 20:23:12) 
Dolaba bağlı ikinci bir el geniş parçalar için gerekebilir
Ama beceri dersen becerirsin

  • basond  (11.11.23 21:11:40) 
şarjlı tornavida ve matkapla her şeyi çözersin hacım go


  • nolmus yani  (11.11.23 21:25:34) 
kolay yaparsın, herşey zaten isofixli oluyor, sadece vidalı kısımları ufak bi kurbağacıkla sıkıp, yıldız tornavida ile sabitliyorsun. ufak bi kurbağacık şart. isofix kontrol kalemi ile bile takılır. yıldız olması şart değil.

büyük şeylerdeki en büyük sıkıntı ucundan tutacak birisi olmadığında oluyor.
  • Fodera  (11.11.23 21:58:58 ~ 22:00:05) 
yönergeleri takip edersen planlı bir şekilde başlarsan kolay, ha bir yerde takılırsan asla ilerleyemiyorsun o noktada bırakıp ertesi gün devam etmek gerek yoksa boşuna debelenip duruorsun


  • eja  (11.11.23 22:18:13) 
parçalar, vidalar vb ekipmanlar var ise hiçbir sorun yaşamazsınız. sadece yanınızda size yardım edecek 1 kişi olsun kafi. artık mobilya satıcıları alyanına kadar gönderiyor.


  • kondansator  (12.11.23 14:34:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.