[]

Borçlanılan kişi borcu almak istemezse...

Yurt disindaydik. Orada tanistigim ama burada da zaman zaman iletisimde olacagim bir arkadas benim yanimda nakit mark olmadigi icin 2 kez taksi parasini ve bir de biranin parasini odedi, cunku kart kabul edilmiyordu. Toplamda 400 tl falan bir sey. Ben orada daha odemeden bile bak sonra verecegim vs dedim ki doner donmez de iban istedim. Ama orada da burada da lafi olmaz diyor. Bu durumda israr etmek mi daha uygun yoksa tesekkur etmek mi? Kendimi broclu hissediyorum hic hosuma gitmiyor.

Not: ayri sehirlerdeyiz.


 
önemli bir meblağ değilmiş. bir kaç kez sorduktan sonra ısrar etmenin anlamı yok. sonraki görüşmede de siz bir şeyler ısmarlarsınız ve ödeşilir.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (09.11.23 22:46:26) 
yemek ısmarla ya da hediye al için rahat etmiyorsa.


  • jelly bear  (09.11.23 22:49:43) 
ufak bi hediye alabilirsiniz


  • mysql34  (09.11.23 23:38:14) 
Mark? Yaş kaç :)
Karşı jest olur böyle durumlarda.

  • sehpa fx350  (10.11.23 01:45:54) 
mark'sa üzerinden en az 20 sene gecmis demektir. o zamana borc morc kalmaz, unut gitsin.


  • sir gawain  (10.11.23 02:30:52) 
Bosna hersek'in para birimi mark. tam adi konvertibil mark.


  • nic cage  (10.11.23 08:21:01) 
tekrar bir araya geldiğinizde bir yemek ısmarlarsın, iban istenecek bir mebla değil.


  • hrskrs  (10.11.23 09:20:54) 
Kesene bereket de gec. Adam ismarlamis iste.


  • brkylmz  (10.11.23 10:11:01) 
isterseniz bir hediye alabilir ya da bir sonraki görüşmede ısmarlayabilirsiniz.

ısrarın fazlası hem antipatik olur hem de biraz da kabalıktır.
teşekkür edin ve kendinizi borçlu hissetmeyin.
birinden bir şey almaya bu kadar kapalı olmanın anlamı yok, sonuçta çalmamışsınız çırpmamışsınız.
  • blatta hiberna  (10.11.23 13:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.