[]

Araç Dışarıdan Görünmeye Kapatma

2021 model toyota corolla için böyle bir şey yapmak istiyorum.
Yandan önden arkadan görünmeyi tamamen engellemek amacım. İçeride yatacağım zamanlar olacak çünkü



 
Soru eksik. Film kaplama için öneri mi istiyorsunuz yoksa genel öneri mi? Genel ise, youtube.com şunun Toyotaya uyumlu olanından alıp camlara yapıştırıp kullanın


  • avatar is back  (06.11.23 16:13:25) 
@avatar is back film değil çünkü tam görünmez olmalı. Ön cama öyle bir film olmaz. Bu tesla için olanı ben de görmüştüm. Ama toyota için ne diye arayacağımı bulamadım.


  • just give away man  (06.11.23 17:02:31) 
ABD'de arabada yatanlar, cama göre karton kesip, cırtcırt ile camlara tutturuyorlar. Hem ucuz, hem de kolay kullanılır ve ışık geçirmez oluyor. Işık geçirmeyen hazır ürün bulmak zor.


  • alfired  (06.11.23 17:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.