[]

borsa yatırımı 50 bin tl

yatırım tavsiyesi vermek yasak ama yarın elime 50 bin tl gibi bir para geçecek ne gibi hisseler alabilirim uzun ve kısa vadeli riskli risksiz olabilir




 
Bankanızın ya da aracı kurumunuzun teknik tavsiye raporları olur. Orada al, sat, tut gibi doğrudan tavsiyeler bulunur. Tavsiyenin ne zaman yapıldığına, fiyat beklentisine vesaire bakıp kararınızı verebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi vermek yasak olmasa bile insanlardan doğrudan yatırım tavsiyesi alabileceğinizi sanmam. Alsanız bile neye göre güveneceksiniz ki zaten?
  • akhenaten  (06.11.23 08:04:36) 
fon alın.
mac gibi.

  • nuisance  (06.11.23 09:09:23) 
borsada risksiz hisse olmaz, konuyla ilgili bilginiz yoksa hisse senedi yogun fonlara bakmaniz sizin icin en hayirlisi olur.


  • bay b  (06.11.23 09:29:49) 
PGSUS aldım bugün
hedeflerim : 1300-1850 sonra 2750

  • mtgs  (06.11.23 19:34:22 ~ 19:40:14) 
hisse senedi alıp satmadan önce makro ve mikro göstergeleri yani mevcut ekonomik durumu analız etmek gerekiyor
Sonrasında ise sektör daha sonrasında ise şirket seçimi geliyor.

Söz hisse senedi olunca risksizlikten bahsedilemez.

örneğin,

Mevcut durumda, filistin savaşının nelere evrileceği henüz belli değil, faiz arttırımının devam edecek olması, ve mevduat hesaplarının borsaya alternatif oluşturmasını sağlıyor. Yeterli yabancı yatarımcının vur kaç harici gelmesi için mevcut şartlar da oluşturulamadı.

Bu sebeple ortamı koklayıp , vadenizi ve fiyat seviyenizi belirleyip, ona göre giriş yapmanızı tavsiye ederim.

Borsa kosusunda yeni iseniz öğrenene kadar , güvenliğini ve kendini ispatlamış Mac gibi fonlar alabilirsiniz.
Ama dediğim gibi yinede kar attırmak için giriş ve çıkış zamanlarını kestirebilmek de önemli. Ama hiç bir şey bilmiyorsanız bile uzun vadede , yine kazandırır.

Fonlar sizi , her hangi bir kötü senaryoda içerde kalmaktan koruyup , daha az zararla çıkış yapma şansı tanır ve ekrana yapışıp kalmaktan kurtarır.
  • Rao  (06.11.23 20:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.