[]

tektaşın olayı nedir, nerden alınır, nerden alınmaz?

Tektaş almam gerektiği tebliğ edildi. Nerden, nasıl alınır?




 
  • ayseee  (02.11.23 17:55:45) 
Renk, berraklik, karat, kesim fiyati etkileyen etmenler. (Atla deve degil, 1 2 video izleseniz anlarsiniz)

Yarim karat ve ustu (1000 dolar ve ustu) bir sey bakacaksaniz gia sertifikali almanizda yarar var.

www.fahrikuyumculuk.com

Yukardaki adresten 2 3 alisverisimiz oldu. Marka/avm pirlanticilarina gore fiyati cok daha uygun. Gia sertifikali satiyor. Bakabilirsiniz.
  • brkylmz  (02.11.23 19:14:45) 
Avm'lerden ve kurumsallasmis firmalardan alırsanız pahalıya gelir, yerel kuyumculardan sertifikalı tektas araştırın daha uyguna iyi kaliteli ürün bulabilirsiniz


  • mirty  (02.11.23 19:15:41) 
Tek taş binlerce liraya alınan ama onlarca liraya geri satılan bir soygun aracıdır. Sorunuzdaki tektaşın olayı nedir ifadesinin cevabı budur. Altın yüzük alayım, konuyu kapatalım diye geri tebliğde bulunabilirsiniz.


  • Bir cebinde das kapital  (02.11.23 19:53:55) 
Tek taşın bir olayı yok. Bin liraya alırsın on liraya ya satarsın ya da satamazsın. İnternet jargonunda. Keriz.avi yani. Güzel bir altın yüzük alın yeterli


  • limonlu eksi  (02.11.23 22:47:02) 
teblig edildiyse ve almazsan ilerde sikinti cikabilir.
sertifikali almak lazim, GIA en saglam sertifika derler.
Turkiye'de $1000'a is gorur yuzukler var.
Yurtdisinda racon aylik burut gelirin x 3.
  • cooperr  (02.11.23 22:53:47) 
fahri kuyumculuk donanım haberdeki arkadaş galiba. ben de oradan almıştım, güvenilirdir.


  • hrskrs  (02.11.23 23:48:11) 
tektaş sıkıntılı bir olay. sadece carat arttıkça değil aynı zamanda renk berraklık kriterleri de var. ancak tektaşı bir kadın diğer kadına göstermek için aldığından büyük ancak rengi J alabilirsiniz mesela. renk saydamdan sarıya gider ve aralarında fiyat farkı büyük olur. hatta ikinci el sertifikalı bulursanız yüzük kısmı değiştirilir. pırlanta kesimden hariç kesim almayın, tebliğ eden sıkıntı çıkarır.


  • o kadar da degil aga  (03.11.23 01:15:03) 
Anası dedi de kıza yakıştıramıyorum, hatta çok abes geliyor. Sorsam nasıl sorulur, sormasam alsam ters dahi tepebilir diye düşünüyorum.

Parasında falan değilim yani gider alırım da gerçekten lüzumsuz ve saçma geliyor.

Ay bayılazaim.
  • knazım  (03.11.23 01:47:43) 
youtu.be

Bence sor ya. Bana alsalar baya alan kisiye bir eksi atarim kafadan.
Cok sacma bir urun.
  • zimbirik  (03.11.23 14:14:40) 
Kadınım
Nişanda tektaş taktılar sağ olsunlar, öyle bir talebim olmamıştı. Ancak düğünde takılan beştaş çok daha kullanışlı. Tektaş gibi oraya buraya takılmıyor. İstendiyse almazsanız ağzınızın tadını kaçırırlar, bu net. Gia sertifikalı bakın, markalı olanlar fazla pahalı görüşüne katılıyorum.

  • SiyamkedisiZorro  (03.11.23 14:52:08) 
bir olayı yok. gelenek işte.

anadan öyle bir tebliğ geldiyse bundan sonraki hayatınızda sabır ve başarılar diliyorum.

bulunduğunuz yerdeki güvenilir bir kuyumcuya gidin. yanınızda yine bu işlerden anlayan aklı selim biri olsun.

yeni nesilde kadınlar çok istemiyor bunu bu arada bilginiz olsun. eş adayınızla bir konuşun özel bu hususu olmadı.
  • Lubb  (03.11.23 16:09:58 ~ 16:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.