[]

Oda yerleşiminiz ve küf sorunu

Merhaba. Odam güneş alan bir oda. Yatağımın ucu kapıya bakıyor. Yatağımın başında kalorifer var. Yatağımın arka tarafındaki duvar küf oluyor. Kalorifer kaynaklı olabilir mi? Islak mendille duvar siliyorum. Güzel bir çözüm var mı? İnternette sprey gördüm. Kullanan var mı? Yatağın konumunu değiştirsem faydası olur mu? Sağ olun.




 
Su kaçağından şüphe etmek gerekiyor ilk etapta.

Genelde sulandırılmış çamaşır suyu ile küfü öldürmek gerektiği söyleniyor tecrübesi olan arkadaşlar vardı yazarlar birazdan muhtemelen.
  • hedep  (29.10.23 17:23:33) 
kaloriferden kaynaklı ise, kombinizin su seviyesini kontrol edin, sürekli düşüş gösteriyorsa kalorifer borularından olabilir.

Yada yağmurlu günlerden sonra rutubet ve küflenme artıyorsa, dış cepheden içeriye bir şekilde su alıyordur.

Küf alan duvarın arkasında banyo, vb. varsa oradaki su borularından da sızıyor olabilir.

Tespit için kesin çözüm, termal kamera ile görüntülemektir , tesisatçılar bu işi yapıyorlar.
  • Rao  (29.10.23 18:01:30) 
küf öldürücü bir toksiktir. internetteki spreylerin hepsi çamaşır suyu içeriyor bu küfü daha çok tetikliyor ve etrafa sporlarını salıyor. küf bir canlıdır ve iç organlarınıza yerleşir.

sirke ve karbonat karışımı ile temizleyeceksin. temizliği yaparken de kullandığın kıyafeti çöpe atacaksın. nemin önüne geçemiyorsan şayet o bölgeye sıva vurman gerekecek. küfün olduğu bir ev sizi önce hasta eder sonra yavaşça öldürür.

aşağıya sayfa bıraktım bilinçlen. kolay gelsin

www.instagram.com
  • olaguerr  (29.10.23 22:12:41 ~ 22:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.