[]

Spor yapıyor musunuz

Merhaba. Spor yapıyor musunuz? Neler yapıyorsunuz? Üniversitede okurken karate yapıyordum. Şaka maka o zaman beri spor yapmıyorum. Yüzmeye gitmek istiyorum her hafta. Sizce faydası olur mu düzenli yüzmenin? Siz yüzüyor musunuz?




 
Evet 4 yıldır düzenli boks antrenmanı yapıyorum, hanımı da alıştırdım. Cinsel hayat olsun, mental durumlar olsun inanılmaz faydasını görüyoruz.


  • mirty  (27.10.23 19:13:08) 
Bisiklete biniyorum, yollara çıkıyorum. Hayatımın bir parçası, çok seviyorum.


  • burka  (27.10.23 19:22:16) 
Covid dönemi iki sene spor yapamamayi da sayarsak yaklasik 10-12 yıldır strength training yapıyorum. Bench, deadlift, squat, ohp.

Dağ köyünde yaşıyorum haftada bir koşu iki kere falan da dağda ormanda yürüyorum.

Yüzmeyi sevsem de çok hastası olamadım havuzda. Ama ailecek sürekli yüzen yarismalara katılan is arkadaşım var. Fransa'da yaşadığım sehrin olayi herkes çok sportif, decathlon sponsorlugunda yaşıyor sehir. yani voleybol, yüzme, snowboard, eskrim, kayak, bisiklet, cross bütün ofis bunları yapıyor yerinde duran yok.
  • logisticsmanager  (27.10.23 19:46:26) 
Düzenli yürüyüş ve koşu yapıyorum.


  • Amaranta ursula  (27.10.23 20:50:53) 
haftada 3-4 saat (2-3) gün yüzüyorum. arada yürümek dışında başka spor yapmadığım için güzel hissettiriyor. yüzme sonrası yediğim yemekten aşırı zevk alıyorum çünkü baya acıktırıyor. faydası var mı bilmiyorum ama illaki vardır. spor sonuçta. vücudun birçok yeri çalışıyor.


  • jelly bear  (27.10.23 20:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.