[]

Bir kıyafete en çok para verirsiniz/verdiniz?

Merhaba. Soru başlıkta. Bir sweat için 1500 2000 TL verir misiniz? İyi bir marka.




 
Yani uzun süre giyeceksem 2000 liranin 100 dolar bile etmediği düşünüldüğünde veririm. Zaten sanırım 500-600 liradan aşağıya sweatshirt kalmadı artık.


  • fraise  (25.10.23 18:43:01) 
Her zaman degil ama bazen. Cok sevdigim bir markaysa veya cok cok begendiysem. Mesela kanken cantaya iyi para verdim cunku cok begeniyorum. keza lacoste gomlege de 2k verdim cunku hem lacoste seviyorum hem de bicimini begendim.

Ama her seyi marka almaliyim, cok para veririm yeter ki marka olsun vs gibi bir yaklasimim yok. Sacma da. Sonucta bir kiyafet, 1-2 maks 3 yila eskimeye basliyor, koleksiyon yapmaya gerek yok. O parayi birlestirip tatile gitmeyi tercih ederim :))
  • mor oje  (25.10.23 18:44:17) 
sezon fiyati 2000se almam ama 5ten 2ye dustuyse alirim xd iyi marka dedigin ne acaba cok merak ettim


  • mess  (25.10.23 19:32:56) 
Sweat için fazla bence. Bir monta, kabana 10bin bile vermeyi düşünebilirim ama sweat için o parayı vermem. Ağustos ayında beymen business gömlek falan almışlığım var ki o bile o kadar para değildi.


  • prole  (25.10.23 19:54:08) 
indirime girince bulabilir misin? kalmaz mi?
bitecek gibiyse, zamansiz, kaliteliyse verirdim. yoksa beklerdim. bir de kasimda indirim olur belki.

  • Ley  (25.10.23 20:35:55) 
Kırk yılda bir çok hoşuma giden bir baskısı ya da rengi olan, daha önce görmediğim tam bana uyan bir şey bulursam acıya acıya da olsa veriyorum. Yakın zamanda böyle bir şey yaşamadığım için 2000 lira vermişliğim yok, ama geçmişte yine o zamana göre pahalı olan şeyler almıştım. Bugün görsem yine alırım.

Genelde aldığım şeyleri "eh" diyerek alıyorum. Çok beğendiğim bir şey olursa kaçırmak istemiyorum.
  • akhenaten  (25.10.23 20:45:14) 
mont için bunun üstüne çıkarım ama sweat için asla.
bu arada hiç bir sweatte 2000 lira etmez.
2000 liralık sweat ile 500 liralık sweat arasında nasıl bir fark olabilir ki.
sırf marka diye bir şeye o kadar para verilmez.
o fiyata 4 tane alır her gün birini giyerim.
  • my fault  (25.10.23 21:27:21) 
bu örneğe vermem. @akhenaten +1 diyorum. ayakkabı ve mont için bundan fazlasını veririm. onun dışında hiçbir kıyafet için vermem.


  • elorelia  (26.10.23 13:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.