[]

Araç kiralama

Güvenilir araç kiralama şirketi tavsiye eder misiniz?

Bir de tek olarak ilk uzun yol tecrübeniz nasıldı? Nereden nereye, kaç saatte gitmiştiniz? Sağ olun.


 
Sixt


  • alfired  (22.10.23 18:39:02) 
garenta, avis, budget, enterprise

İlk uzun yolum istanbul çanakkale olmuştu, beylikdüzü lapseki biga çan rotasında, yeni yol yokkendi o yüzden baya uzun sürmüş düğüne katılıp dinlenmeden dönmüştüm, tek yön 6 saat sürmüştü galiba, dönüşün son saatleri tehlikeli idi düşününce.

Rota araç etkili, bir sonraki sürüşüm istanbul izmir idi, yeni otoyoldan çok rahat olmuştu, araçta da adaptif hız ve şerit ortalama olunca çok daha az yormuştu.
  • atom karincanin torunu  (22.10.23 19:05:03) 
“tek başıma” ilk uzun yolum güzeldi, sorunsuz geçmişti, İstanbul’dan Bodrum’a gitmiştim. Çok yıl oldu, kaç saatte gittiğimi hatırlamıyorum.

eksisozluk1923.com
Buna da göz atın isterseniz.

Benim en uzun yolum ise İstanbul—Adana. O biraz yoruyor :) hatta Adana +70km idi. Yapmayı hiç sevmediğim şeydir, yolun bitmesine yakın arkadaşıma bırakmıştıım direksiyonu. Güvenli kullanamayacaksam başkası kullansın aracı :)
Adana “biraz!” yorduğu için, Gaziantep yolculuğumu Kapadokya’da 1 gece mola ile yapmıştım.
  • 1980  (22.10.23 21:17:26) 
Sixt. Kiraladım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.


  • baldan kaymak  (22.10.23 21:26:57) 
budget'tan kiraladım. kurumsallar baş ağrıtmaz. bir de çoğu gsm operatörünün kampanyaları olabiliyor, faydalanmayı unutmayın.

araba kullanmayı öğrendikten 6 ay sonra istanbul didim yol yapmıştım. takip mesafesine ve hız limitlerine uyduktan sonra iş kolay. bir de işaretleri takip etmek önemli. örneğin keskin bir viraja yaklaştığında hızını azaltırsan önemli bir problemi çözmüş olursun.
  • lazpalle  (23.10.23 09:11:41 ~ 09:23:41) 
Tek olarak ilk uzun yolum istanbul - bodrum. E bu şehir içi trafikten daha kolay diye düşünmüştüm sonra anladım ki olay dikkati o kadar süre yolda tutabilmek


  • montreal  (23.10.23 09:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.