[]

sorumsuz ablamin kedisini sahiplendirme hk.

selamlar

bahsi gecen kedi 1- 1.5 yaslarinda scottish. cocugun basina gelmeyen kalmadi kim aldiysa geri verdi. cok bakimsiz kaldi, 9. kattan dustu, iyilesti vs. ablam sevgilsijyle kalirken sahiplenmisti simdi ayrilinca kediyi alip getirdi ama bizimkiler de bakacak durumda degil, detay belirtmeyeyim. simdi hem vermek ostemiyoruz hem bakamayacak durumdayiz. gecici yuva ayarladim ama sahiplensem daha az yorulurdum su son iki haftda.

soylenmelerim bittiyse konu su; dükkanı olan bi arkim ben dukkanda bakarim dedi. benim icin iyi olur cunku hem gormeye giderim hem de gorustugum dukkanda takildigim bi arkim gozum arkada kalmaz haftanin 7 gunu sabahtan aksama açik dukkan. ama yavrumuz biraz deli cesareti surekli evden falan da kacmaya calisirmis. ayakkabi giyerken apartmana cikiyormus. dukkanda bu cocuk napar bilmiyorum kisin sogukta usur mu? dukkan da kisin harbiden soguk oluyor ve cicekci dukkani oldugu icin iceriyi cok isitmak da istemiyorlar, ömru kisaliyo sicakta. bi de ustune baska bir ark "bu kediyi calarlar dukkandan" dedi. cocugu dukkana gotursem mi? ben bakamayacak durumdayim dedigim gibi ama icime sinmiyor hicbir sey. sahiplendirmemek icin surunuyorum gunlerdir. su cocugu nasil sevdigimi bilseniz. onun icin ne iyi olur?

hemen anlik da atayim alta

imgyukle.com

 
dükkan çok kötü seçenek, hem önümüz kış, eve alışmış kedi öyle soğuğa dayanamaz

kedi tek başına kalınca can sıkıntısı ve meraktan çiçekleri ısırır saksıları devirirse toprakları eşelerse arkadaşın da istemez tekrar sahiplendirmeye uğraşırsın
  • freebird5406_2  (13.10.23 22:10:23 ~ 22:11:38) 
Evet soğukta hiç olmaz bu iş :(( hadi gündüz biraz ısıtırlar da gece ne olacak, kapatıp giderler ısıtıcıları falan.


  • turuncu tonlarda  (14.10.23 08:51:41) 
Öncelikle kısırlaştırın. Bakın bir kedi bile ne kadar zor oluyor yeri geliyor. Zaten yeterince çekmiş hayvan ticari amaçla ya da hediye etmek için üretilmesine engel olun. Sonra da yeni düzgün bir yer bulana kadar siz bakın.


  • sibertenik  (14.10.23 09:01:18) 
tskler cevaplar icin @siberteknik kisirlastirildi :)


  • mess  (14.10.23 11:38:38) 
Sorumsuz dediğinizde ihtimal vermemiştim. Sevindim.


  • sibertenik  (14.10.23 17:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.