[]

Şu eylemleri nasıl yorumlarsınız?

!Düzenledim!

Geçenlerde saygıdeğer oyuncu bir beyefendiyle tanıştım. Ellili yaşlarda kendisi. Yaklaşık 30 yıldır evli, karısına da sürekli methiyeler düzüyor. Herkesin tanıdığı, sevip saydığı bir insan ki pek çoğunuz da ismen tanıyordur diye düşünüyorum.

Kendisinin bir Twitter hesabını buldum. Profiline kendi fotoğrafını koymuş ama dikkatli bakılmasa o olduğu anlaşılmayacak gibi bir fotoğraf. Zaten ismi de yazmıyor.

Artık tanış olduğumuz için takip edeyim dedim, o da takip etmeye başladı beni. Fakat bu saygıdeğer beyefendi sürekli çıplak kadın fotoğraflarının bulunduğu tweetleri rt yapıyor, yorumlar yazıyor ve isminde nudes vb. kelimeler geçen hesapları takip ediyor.

Hani gizli bir çaba da değil, açık açık yapıyor. Aynı hesapta karısını, akrabalarını ve yakın arkadaşlarını da takip ediyor zaten.

Biraz hayal kırıklığı oldu bende açıkçası. Entelektüel, derin, hüzünlü, çok farklı olarak resmedilen (ve kendisi de o tonda konuşup davranıyor gerçek hayatta) bir adamın ergen çocuk gibi sürekli çıplak kadın paylaşmasını ve beğenmesini garip buldum. :/

Beyefendinin bu eylemleri hakkında siz ne düşünürsünüz?

 
Yanlışlıkla beğenmiş ya da paylaşmış olsaydı eğer anlaşılır bir durum ama bilinçli bir şekilde sanki bundan ekstra bir avantaj sağlıyormuş gibi paylaşması baya tuhaf. Saygınlığı konusunda benim açımdan bir şey değişir miydi, belki biraz. Saygın bir beyefendi olmanın aksi yönde bir dışavurumu olacaktır :)

Karısını arkadaşlarını ilk başta takip edip, hesabı diğer emelleri için kullanmaya başlayınca takipten çıkarmayı unutmuş olabilir. Hatta bir mesaj atıp bak yanlış yapıyosun demek kötü fikir değil :)
  • beyfendi  (07.10.23 20:51:32) 
Toplum icinde veya onunde durtulerine hakim olamayan herkes gozumden duser, san sohret fark etmiyor. Gormeden bile saygim bitti artik her kimse.


  • nic cage  (07.10.23 20:55:35) 
adamın içi dışı bir demeki :) hani derler ya favori yazarınızla tanışmayın diye sen de adamı kafanda fazlaca romantize etmişsin

adam hakkında da arzuları da olan sıradan bir insan diye düşünürüm
  • freebird5406_2  (07.10.23 20:59:09) 
Nic cage +1

Böyle şeylerden hiz hazzetmem.
  • playing star again  (07.10.23 22:05:19) 
İnsanların muhatap olmadığım yönleriyle alakalı pek bir şey düşünmüyorum. Ellili yaşlarda 30 yıllık evli bir oyuncunun beğendiğim dizi filmi varsa izlerim, yoksa kapsama alanım dışında.


  • akhenaten  (07.10.23 22:15:55) 
takip etmesini yadırgamazdım. benim de çok sevdiğim bir şirket sahibi ve entelektüel bir tanıdıgım var. kendisi de ailesi de çok düzgün insanlar. instagramda takip etmediği çıtır yok.

ama çıplak kadın fotograflarını rt ediyorsa ve bundan rahatsızlık duyuyorsan takip etmeyi bırakabilirsin.

adamın bu eylemleri hakkında pek bir şey düşünmem. tiyatrocuların hepsi biraz garip kafalarda bence. pek şaşırmadım açıkçası ve umursamazdım ben
  • abelardo  (08.10.23 14:01:50) 
entelektüel birinin cinsel güdüleri yok mu sanıyorsunuz? :D herkes yapıyor bu tarz şeyleri. belki bunları rahatsız edici bulmadığı için açık açık yapıyor. benim de gerçek hesabım olsa, entelektüel yazılar yazdığım hesabımda rt bile yapardım bazı çıplak fotoğrafları :D gerçek hayatta da öyleyim çünkü ve farklı biri gibi de görünmeye çalışmıyorum.


  • hknty  (08.10.23 15:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.