[]

Bebek ziyareti

Bu ritüellerden hiç anlamıyorum. Arkadaşım doğum yapacak. Yurt dışında yaşıyoruz. Pek kimsemiz yok burda. Hastanede mi ziyaret etmek lazım? Eve geçince mi? Eve geçince edeceksem ne kadar beklemek gerek? Hediye ne götüreyim? Prosedürü biri yazabilir mi? Teşekkürler.




 
Türk arkadaş. Çeyrek altın eşleniği bir şey var mıdır burda emin değilim hiç almadım :)
Yastık ve battaniye nasıl? Her yere kusacak zaten çocuk. Lazım olur.

Doğum yapılan gün çok erken deği mi ya? Dinlenmek ister belki ne bileyim.
  • kakaolu kremali biskuvi  (30.09.23 18:07:39 ~ 18:10:25) 
Çok yakınım değilse hastanede ziyareti çok gereksiz buluyorum ben. Doğumun yorgunluğu ve ağrısı sızısının üstüne, belki emzirmeyi öğrenmeye çalışırken, belki kanaması varken bir de gelen gidene enerji harcıyorlar, yazık. Doğum yaptıktan sonra ararım, mesaj atarım. Yine yakınlığımıza göre 2-4 hafta arası bir zamanda da kısa süreli ziyaret ederim. Yakında aileleri yoksa ve yalnızlarsa daha erken ziyaret etmek, hatta evde ufak tefek işlerin ucundan tutmak da çok iyi olabilir.

Battaniye olur, bir de yandan açılan tulumlar var, bebek hediyesi bakarken çocuğu olan bir arkadaş onlar çok iyi oluyor, çok kullanılıyor demişti. (Şunlar gibi: www2.hm.com)

Para da olur, bir de (markasını modelini sorduktan sonra) bebek bezi alabilirsiniz.
  • kobuzchu kiz  (30.09.23 19:00:07) 
1 hafta kadar sonra gidin. Sıcağı sıcağına olmaz bu işler. Doğum yapan kadının halini düşünmek gerek.

Bir kulplu ve kırmızı kurdelalı çeyrek altını çocuğun sağ omuzuna takın. isterseniz yanında çocuğa uygun giysi hediye edilebilir.
Evdeki durum ve samimiyetinize göre 1-1.5 saat ziyaret süresi yeterli olur.
  • diyecevaplandı  (30.09.23 19:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.