[]

140 journos - adnan oktar videosu

tamamen kadınları anlatmışlar.

erkekleri nasıl ele geçiriyorlardı dersiniz ?
yada bir araştırma var mı ?

şantaj, para, cinsellikle olacak iş değil bence.

 
para ve santajla ulkeler yonetiliyor, 3-5 insani mi geciremesinler.


  • gule gule  (30.09.23 17:56:53) 
ya çok boşluk var aslında. mesela adamın 20 sene önce akıl hastanesinde yattığı kısmı biliyoruz. o noktadan bir anda mehdiye dönüyor paralar-yalılar arabalar.

akıl hastanesinden çıktıktan sonra nasıl bir süreç geçirildi de bu kadar insan toplandı. o zekada hastalıklı bir adam bu kadar ince kurguyu nasıl becerdi. insanlar işyerindeki 5 kişiyi birarada tutamıyor. böyle bir iş için 20-30 kişilik kadroyu sen nasıl yönettin.
  • orpheus  (30.09.23 18:11:44 ~ 18:12:06) 
Videonun sonunda serinin devam edeceği yazıyor, anlatacak çok şey var daha muhtemelen.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (30.09.23 18:19:27) 
kandırılan kızların başkalarına şantajda kullanıldığına da değinilmemiş. sanki bütün kadınlar adnan oktar için avlanıyordu gibi anlatılmış. ayrıca orpheus'un dediği gibi adam akıl hastanesinden sonra bütün bu piramidi nasıl yarattı? aklıma gibi'de yılmaz'ın dediği iyi bakılmış deliler cümlesi geldi. birilerinin iyi baktığı bir deli.


  • oyokbuyoknevar  (30.09.23 21:56:18) 
Benim eski patronun Kadıköy/Şaşkınbakkal’daki evinde oturuyorlardı. Kadın çok yaşlı biri zaten zar zor çıkarttı bunları evden.
Beykent üni’de okuyordu o ekipteki ikizler benim arkadaşımın kardeşi de bir ara bunlarla barlarda takılmaya başlamıştı. Çocuk da manken gibi yakılıklıydı. Sonra abisinin baskılarıyla uzaklaştı.

  • wertyu  (01.10.23 08:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.