[]

Biraz acil: Şu durumda ne yapmalı?

Psikiyatr bir arkadaşımın kitaplaştırmak üzere çeşitli makalelerini redakte etmiştim. Şimdi bana kitabının çıkacağı haberini verdi, önsözünde teşekkür vs ediyor. Elime geçince sana da göndereceğim dedi. Acaba o göndermeden benim kitabı satın almam daha mı uygun ya da (doğru kelime ne bilmiyorum) daha şık? Yoksa göndermesini mi beklemeliyim?




 
Onun göndermesi şık olur.


  • irene  (28.09.23 10:46:05) 
yayıncı yazara belli sayıda yazar baskısı gönderir 10-20 tane

yazar da bunları istediği insanlara verir

senin almana gerek yok
  • freebird5406_2  (28.09.23 10:46:41) 
teşekkür yazısına seni de eklemiş. hediye etmeyi de kendi teklif etmiş. satın almaya gerek yok bence.


  • neira  (28.09.23 10:47:05) 
ama kitabın linkini de göndermiş. acaba almam için olabilir mi veya bilmiyorum belki de yaygınlaştırmam için midir?


  • nic cage  (28.09.23 10:48:59) 
onun size göndermesini bekleyin.
belki el yazısıyla not falan da yazar, hatıra kalır.
kitabın linkini fikriniz olsun diye önden göndermiş olabilir. sosyal medya kullanıyorsanız paylaşabilirsiniz ''böyle de bişiler var'' diye.
  • asisamus  (28.09.23 11:13:22) 
Çok istiyorsan bi tane alıp bir arkadaşına hediye edebilirsin belki onun dışında zaten kitap üzerinde emeği olan biri olarak sana hediye etmesi daha uygun olur.


  • nundu  (28.09.23 11:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.