[]

Sabah erken kalkıp spor yapmak

Selamlar,

İş-gün değişse de malesef yoğunluktan akşamları spor yapamıyorum. Haftaiçi 2 gün sabah 5.45'te kalıp, 45 dk yürüyüş yapma niyetindeyim.

Bu şekilde bir düzen oturtabilen arkadaşlar var mı? Varsa ne tavsiye ederler

Teşekkürler

 
Niyet olursa olmaz. Bunu görev edinecekseniz başlayın.


  • baldan kaymak  (17.09.23 11:32:24) 
Pandemi ve bu yaz döneminde sabah kalkar kalkmaz spor yaptım. Can sıkıcı ama insan mecbur olunca yapıyor tabii. Başka vakit yoksa yapılır. Yoksa tercih etmem.


  • ruhen hastayim ben  (17.09.23 12:08:47) 
Erken yatarsaniz olur. Yani 5-6 saat uykuyla bu düzeni oturtan bir yüzde 5/10 varsa da oturtamayan geri kalanlar var. Akşam 9.30-10da yatarsaniz yapabilirsiniz.


  • logisticsmanager  (17.09.23 12:12:22) 
9 da mesaim başlıyor. 6 buçukta da kalkıp saat 7-8 arası yüzüyorum. Eve gel kahvaltı yap hazırlan çık 9 oluyor.

Nasıl yapıyorum? Erken uyuyorum 11 buçuk gibi. Sabah alarmı duyunca Lak diye kalkıyorum yataktan valla hiç de düşünmeden. Üç dört gün saçmasapan bir şey oluyor ama hafta geçince vücut alışıyor. Sonrası disipline ve dirayete kalmış. En önemlisi lak diye kalkmanız lazım.
  • monseur thenardier  (17.09.23 13:51:03) 
2 gün 5:45'te kalkıp 3 gün 7:15'te kalkmak uyku düzenini bozabilir.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (17.09.23 14:36:14) 
Biz 4 arkadaş sabah sporu yaptık 2 sene boyunca , kim üşenirse taciz ede ede alıştık, sonra iş şartları değişince düzen bozuldu.


  • mirty  (17.09.23 17:14:56) 
çok uzun süredir belki 2 senedir genelde 2 günde 1 sabah tam 7'de salonda oluyorum. (uyandıktan 15-20 dk sonra)

- spora gideceğim günün öncesi akşamı çok ağır yemiyorum hatta biraz aç da oluyorum. sabah daha hafif ve rahat uyanmamı sağlıyor bence.

- spora gideceğim günler kesinlikle en en geç 1 gibi falan uyumaya çalışıyorum.

- yatak yaz-kış her zaman daha çekici ama gidersem mutlu olacağıma ikna ediyordum kendimi ilk başlarda.

o kadar alıştım ki spora gitmediğim günler de en geç 7 gibi falan kalkıp baya kahveli-bilgisayarlı güne başlangıç yapıyorum.
  • patronaj1  (17.09.23 17:56:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.