[]

5 yıl evli kalıp aşık olan var mı hala?

Arkadaşlar bu aşk evliliği muhabbetine bir türlü inanmıyorum. İlişkilerim de çok uzun sürmedi. Yani 2 sene süren iliskim olsa diyecem ki 2 yil aşıktım. Bu evlilik konusunda bizi yanıltan bir şey mi bu aşk evliliği? Yani aşk 5 sene sonra da sürüyor mu? Çevremde hala aşığım diyen biri yok. İş yine mantık evliliğine dönüyor gibi geliyor bana.




 
Yani sorsanız tabi ki seviyoruz diyeceklerdir. Ama bence sevgi kendini bi yerde minnet duygusuna devrediyor.


  • olaylar olaylar  (27.08.23 14:55:14) 
aşk meşk romantik lafları, tabii ki hepsinin temelinde mantık var. aşktan kastettiğiniz sevgiyse sonsuza kadar da sürebilir.


  • gule gule  (27.08.23 14:58:17 ~ 14:59:50) 
"aşk acı ilacı yutmanı sağlayan şeker kaplamadır" diye çok güzel bir laf duymuştum.


  • orpheus  (27.08.23 16:12:10) 
10 seneyi gecen hafta devirdim. onceki iliskilerim de uzun sureliydi cunku stabiliteyi seviyorum.

a$k evliligi olayi palavra bence..zaten tek eslilik insanlara bence cok da uygun degil.

karsilikli saygi onemli, ortada bir anlasma var, bir kontrat. o kontratin da belli kurallari var. sen attigin imzanin arkasinda duramayacagini dusunuyorsan kimsenin basini belaya sokmadan tek basina devam etmen lazim.
  • cooperr  (27.08.23 16:23:48) 
20 seneyi geçti evliliğimiz. Evden çıkarken hala sokağın bitimine kadar el sallıyoruz.
Aşk şiddeti sevgi şefkatine evriliyor. Öte yandan aşıkken bile evlenmeden önce mantığımızı kullanıyoruz, sırf aşığız diye evlenmemeliyiz, değil mi?

  • SiyamkedisiZorro  (28.08.23 08:54:12) 
5 yıl sevgililik ardından 3 yıllık evliyiz. hala çocuk gibi eğleniyoruz takılıyoruz, hiçbirşey kaybettiğimizi düşünmüyorum. aşk ölür, herkes mantık evliliğinde, aşk biter alışkanlık kalır gibi genellemelere hiç bir zaman katılmadım. içinde bulunduğum ilişki de bu bağlamda değil zaten.


  • kondansator  (28.08.23 08:57:45) 
2,5 yıl beraber yaşamanın üzerine 2 yıldır evliyim...
Birlikte vakit geçirmeyi o kadar seviyorum, ilişkimi bozar diye çocuk istememeye başladım. İlk aylardaki heyecan ve tutku çok yok. Ama bazenbi hafta 10 gün ayrı kalıyoruz, müthiş bi özlemle kavuşuyoruz...
Bu aranızdaki enerjiyle de ilgili. 3 yılda boşanan arkadaşlarım var. :( annemin düşüncesi 6 seneden sonra kardeş gibi oluyorsun diyor :) ama o 6 senede de 3 çocuk doğurmuş.
  • gadlemler  (28.08.23 16:23:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.