[]

remote çalışmaktan sıkılıp hibrite geçmek

gönül işlerine açtım özellikle çünkü benim için duygusal bir konu :'(

bir senedir remote çalışıyordum ve kışın özellikle çok sıkıldım, çok bunaldım evde. sonra hibrit işe geçeyim dedim, 3 hafta sonra başlıyorum yeni yere. haftada 3 gün ofis, 2 gün ev.

şimdi de nedense birden evi sevmeye başladım, ofis çok korkunç geldi. normal mi bu? alışkanlıktan böyle panikledim dimi?

kötü hissettim nedense. bana biraz hibrit över misiniz?

 
Isiniz ne bilmiyorum ama bence hibrit en iyisi.
Iş arkadaşları ile muhabbet, bir yemek yemek. Bazen çok hızlıca aksiyon alabilmek Falan. Bunlar için ideal. Ben çok sebiyorum ve remote calismam yani.

Eğer günlük yol 2 saat falan değilse korkacak bir şey yok.
  • logisticsmanager  (16.08.23 15:23:32) 
İs arkadaşlarıyla sürekli telefonda konuşarak ya da yazışarak kurulan iletişim çok sağlıklı olmayabiliyor. Yüz yüze birkaç dakikada tatlıya bağlanacak meseleler uzaktan çalışırken çığ oluyor, küslük, cekememezlikler, gereksiz çekişmeler başlıyor ve bu çatışma ortamı işe vermemiz gereken enerjinin bazen önemli bölümünü alıyor. Performansımız düşüyor, moralimiz bozuluyor. Full remote için ya aşırı hümanist ya da inanılmaz kalender olmak lazım.


  • sekizdokuzon  (16.08.23 15:30:40) 
İnsan olmak böyle bir şey valla :D bence çok normal. Sıkmayın canınızı, hayat böyle bir şey. Ben de yaz gelince kış iyi diyorum, kış gelince yaz iyi.

Hep evde kalmak çekilir şey değil, işe gidip gelmek de zor. Hibrit de kendi içinde zordur yani bir gün ofistesiniz bir gün evde, ofiste iki dk'da halledilecek şeyler evde zorlaşıyor, bağlantı problemi, telefon aramaları vs. oluyor uğraştırıyor, evde sakin sakin yapılacak şeyleri ofiste yapınca ben bunları evde de yapardım oluyor.

Takmayın kafanıza :D Sürekli mutluluk, sürekli mutsuzluk diye bir şey yok. Bir düz bir ters.
  • akhenaten  (16.08.23 15:39:42 ~ 15:43:56) 
@logisticsmanager yazılımcıyım yol da yarım saat.
umarım sizin gibi olurum ben de

  • kaptan maydanoz  (16.08.23 15:51:36) 
hibriti ya da ofisi övmeye değil de ofiste kurabileceğin sosyal yaşantıyı övmeye geldim. ofisin övülecek pek bir yanı olmamakla birlikte ofisten arkadaşlarla sosyalleşebilirsen bu korkudan çıkarsın. biraz zaman alacak tabii.


  • Flybutter  (16.08.23 16:20:48) 
ben geçtim.

Geçtiğim şirkette remote a geçti geçici süre. Şansıma..
  • baldan kaymak  (16.08.23 22:44:43) 
Konfor alanınızdan çıktığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz. Bir süre sonra geçecektir. 7 yıldır remote çalışıyorum, psikolojik dengeyi ve verimliliği korumak için hibrit en iyisi


  • elvan abeyiylegezse  (16.08.23 23:03:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.