[]

AUZEF'in harçları AÖF'ten daha yüksekmiş sanırım. Buna değiyor mu?

Sırf "İstanbul Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi'nden daha iyi bir okul" diye o aradaki farkı ödemeye değer mi? Sonuçta açıktan okunacak, üni. adı fark eder mi? Bir de internette bazı insanlar İstanbul'un açık ve uzaktan eğitimde Anadolu'ya göre çok acemi olduğunu yazmış. Öte yandan AUZEF'in müfredatı daha iyi görünüyor. Kafam karıştı. Okumayı düşündüğüm bölüm bilgisayar programcılığı bu arada.




 
hiçbir fark yok.


  • jackyr  (16.08.23 12:49:03) 
Bence çok fark var ama aksi yönde.
Aöf bilgisayar prog okuyorum,ctesi yaz okulu sınavlarıylq bitecek inşallah.Auzefte de bir bölüm okumuşluğum var.
Auzefin üste para vermesi lazım o eziyete katlanılması için
  • arenas  (16.08.23 13:50:14) 
anadolu üniversitesi bu konuda dünyaya alt yapı desteği veriyor, oturmuş bi sistemleri var.


  • brkylmz  (16.08.23 14:31:22) 
auzefin müfredatı daha iyi muhabbetini bir kaç yerde daha gördüm ama anlamadım burada kastedilen tam olarak nedir? yalandan bir sınava çıkmış sorulara falan bakıp girilerek geçilen bir sistem zaten. kişisel olarak öğrenmek istedikten sonra her türlü kaynağa erişir öğrenebilirsiniz. nasıl auzef aöften veya başka herhangi bir şeyden daha iyi ya da kötü olabilir anlamıyorum.

sistem olarak anadolu aöf diğerlerinden en az bi 20-30 kat daha kalitelidir. sırf web sitelerinden bile anlaşılıyor zaten. auzefte sınav soruları bile anlatım bozuklukları, hatalarla dolu oluyor bir kaç defa okumak gerekiyor soruyu anlayabilmek için.

özetle anadolu >>>> diğerleri
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (16.08.23 14:41:47 ~ 14:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.