[]

istanbulda yaşamayan ama ziyarete gidenler

depremden korkmuyor musunuz? ya otelde denk gelirsek diye düşünmüyor musunuz?




 
Ben de bu korkularımdan dolayı gidemiyorum. Son depremlerin korkusu hala geçmedi.
Orda yaşayanlar ne düşünüyor kim bilir.

  • sevilen progressive türkücü  (10.08.23 11:21:56) 
Kocaeli'de yaşadığım için korkmuyorum.


  • dissendium  (10.08.23 12:07:04) 
Düşünmüyorum. Böyle hayat geçmez


  • glamdr1ng  (10.08.23 12:22:36) 
İstanbul'da yaşarken bile eski binada olan restoran, Tünel'deki stüdyolar vs. geriyor beni gitmemeye çalışıyorum. Kadıköy'de oturduğun kafe de çökebilir yani.

Otelde kalacak olsam yenice binası olan bir yerde kalmak isterdim ama aşırı pahalı olurdu sanırım.
  • nhk ni youkosu  (10.08.23 12:59:51 ~ 13:00:14) 
Istanbul'da iki gün kalip Heybeliada ve Burgazada'yi gezesim var, cok özledim ama depremden sonra ben de korkmaya basladim. Gitmem muhtemelen.


  • chihirovekohaku  (10.08.23 14:42:59) 
Korkuyorum.

Otelleri hep saglam binalardan seciyorum, maalesef bu nedenle de, eskiden kalmayi sevdigim yerlerde kalamiyorum.

Tanidik, aile, arkadas evlerinde de kalmiyorum. Yilda bir keze indirdim bu korkular yüzünden Istanbul´a gitmeyi.
  • buf-e kür  (10.08.23 16:12:26) 
Türkiye gibi bir ülkede her an her yerde ölebilir/öldürebilirsiniz alınabilecek bütün tedbirleri aldıktan sonra deprem dahil her konuda gerisi şansınıza kalmış.


  • iwasbornonamountainside  (10.08.23 18:38:07) 
valla otelde denk gelsem yine iyi. bizimkilerin (geçen yıla kadar) yaşadığı bina 7+ bir depremde ayakta kalırsa şaşırırım.

yine de insan öleceğini düşünmüyor işte.
  • bohr atom modeli  (11.08.23 12:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.