[]

ssanyong rexton far (genel olarak far sorusu)

modelini hatırlamıyorum ama farları ölmüş bir rexton var ve hiç aydınlatmıyor.
şimdi yolda kafasına göre ampül takanlara bolca küfrediyorum. kafama göre ampul takmak istemiyorum o yüzden.
bir ara mercekleri eskidi diye bir şeyd emişti birisi, değiştirecek parça da bulamamıştık. tavsiyesi olan var mıdır? ne yapılır bu araca?


 
farın içinde duran merceğin kendisine bir şey olmamıştır tahmin ediyorum (çizik, puslanma vb.). aracın kullanım kılavuzunu indirin, orijinal ampulunu bulup internetten alın derim.


  • orient blue  (31.07.23 10:28:13) 
ampul değişimi hiç bir işe yaramadı maalesef.
sorunun mercekte olduğunu farz edersek değiştirilebilir bir şey midir?

  • kisa  (31.07.23 12:42:17) 
Çıplak gözle bakınca farın camında, içindeki mercekte matlaşma görüyor musunuz? Mercek tek başına sökülüyor mu bakmak lazım. Aracın parça kataloğuna erişebiliyorsanız bakın bakalım mercek haricen mi işaretlenmiş yoksa komple sağ/sol ünite olarak mı? Tek parça şeklinde gösteriliyorsa o şekilde satılıyordur yenisi.


  • orient blue  (31.07.23 12:51:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.