[]

Free shoptan alkol alimi

Merhaba izmirden amsterdama gidecegim. Giderken raki goturmek istiyorum ama fiyatlar konusunda bilgim yok.

Pasaportu gecince izmir havalimanindaki free shoptan mi almam daha mantikli yoksa amsterdama inince oradan almak mi? Bir ihtimal amsterdamda raki bulamama ihtimalimi de dusunuyorum.

cevaplar icin teşekkürler simdiden.

 
Amsterdam'da nasil raki bulamayacaksniz bilemedim, pek cok markette raki oluyor onun disinda gene pek cok ocakbasi restoran var rakisiyla mezesiyle etiyle Turkiye'dekileri aratmayan.

En kotu internetten siparis verirsiniz.

Ha gorece butik bir raki markasi ise aradiginiz o zaman goturmeniz daha mantikli tabi ama butik markalari da free shop'ta bulamayabilirsiniz.

Yeni Raki soyle bir liste yapmis Hollanda'daki raki sunan restoran, market ve eticaret sitelerini listeleyen: yenirakiglobal.com
  • sertac akin  (30.07.23 13:15:08) 
1-2 euro oynar en fazla. adb den alın içiniz rahat olsun.


  • useless  (30.07.23 13:25:21) 
Hemen cevap vereyim iki üç hafta önce bu soruyu sordum;
Free shop daha ucuzdu.
Ben gittiğimde 1l yeni raki ala kampanyada 24€ verdim.
Misal önceki gelislerimde türk marketi daha ucuzdu ama bu sefer tam tersi.

Oradan alin kafaniz rahat olsun. Vakumlu posete koyacaklar dikkat edin çünkü girerken bakiyorlar posete falan.
  • logisticsmanager  (30.07.23 13:51:11) 
amsterdam özelinde bilemeyeceğim ama avrupada pek çok marketteki rakı fiyatı, free shoplardakinden çok daha ucuz.
geçen hafta bulgaristan'da markette tekirdağ gold 70'lik 698 tl, yeni rakı 70'lik (2 bardak hediyeli) 515 tl'ye denk gelirken, duty free'de yeni rakı 28 euro civarındaydı diye hatırlıyorum.

  • halanne  (30.07.23 13:54:50) 
@sertac akin orada evde icecegiz restoranda degil, turk restoranlari var biliyorum ama benim aradigim yesil efe ya da beylerbeyi tarzi bir raki. Amsterdamda genelde duz yeni raki bulduklarini soylediler arkadaslarim. Belki de onlar da bilmiyordur bilemiyorum. Bahsettiginiz siteye buraya yazmadan once bakmistim amsterdamda bir tane yer gosteriyor ama isimi sansa birakmadan buradan da yorumlari almak istedim.

@logisticsmanager cok tesekkurler aradigim tarzda bir cevap oldu :)

@useless tesekkur ederim.
  • randomkiss  (30.07.23 15:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.