[]

Kedim bozuldu

Lütfen derdime bir çare :(

2.5 yaşında kısır erkek kedim var. Beni çok severdi ve çok düşkündü. Birlikte uyurduk, hep kucağıma gelirdi. 1 aylığına kedimle birlikte memlekete gittim, döneli 2 hafta oluyor.

2 haftadır huy değiştirdi. İnanılmaz bambaşka bir kediye döndü. Evin içi çok sıcak oluyor(klima henüz takılmadı) o yüzden mi bilmiyorum. Kendine hiç dokundurmuyor, sevdirmiyor, eşim akşam eve gelene kadar dolabın üstünde duruyor. Hiç yapmazdı böyle. Ayaklarına dokununca tıslıyor, normalde severdi bacaklarını kaşımamı. Hiç tısladığını bilmezdim. Dokununca çok sinirleniyor şu an.

İşin ilginç tarafı tüm gün dolabın üstünde yattıktan sonra eşim gelince koşarak iniyor oradan, eşime sevdiriyor kendini, hiç bana yaptıklarını yapmıyor. Resmen beni sevmiyor. Eşime karşı da eskisi gibi sevecen değil ama bana yaptığı gibi tıslama ısırma yapmıyor.

Ne olmuş olabilir ya çok üzülüyorum. Veterinere götüreceğim cumartesi günü. O güne kadar çatlarım üzüntüden. Noldu kedime :(((

 
Kediler sahiplerine kusebilir veya tavir alabilir. Yer degisiklikleri buna sebep olabiliyor mesela. Siz goturdugunuz icin size tavir almis olabilir. Sicak genelde tembel yapar kedileri ama gun icinde bu aralar cok sicak oldugu icin kendisine yaklasilmasini istemiyordur belki.

Gonlunu almaya calisabilirsiniz. Odul mamalariyla, hafif tonlarla guzel seyler diyerek. Tabii saglikla ilgili durum da olabilir, o yuzden veteriner sonucu da bekleyin.
  • ermanen  (20.07.23 07:59:26) 
normalde kediler yer degisikligini sevmez. eger ilk kez evinden baska bir yere goturduysen bundan dolayi sana trip atiyordur. odul mamasi vs vererek bir sure kendine haline birakarak kendini affetirmeye calismalisin.

bizim kediyi biz hep kucuklugunden beri tatillere giderken arkadaslarimiza biraktik o yuzden biraz baska yerlerde kalmaya alisik. buna ragmen eger gittigi yeri begenmezse donunce bize karsi 2-3 gun cok agresif davraniyor. cok sevdigi baska bir ev var mesela oradan donunce hic sorun olmuyor. hatta oradan almaya gittigimizde bazen gelmek istemiyor :)
  • crucio  (20.07.23 10:07:01) 
insanları uzun yolda, tatilde tanırmışsın. kediniz de sizi tanımış ve hiç sevmemiş sanırım asdgasdhj

Siz goturdugunuz icin size tavir almis olabilir +1
  • not sure if serious  (20.07.23 11:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.