[]

Yılbaşı akşamını dışarıda geçirmek

mantıklı mı sizce? Ben normalde evde geçirmeyi kalabalığa girmemeyi severim ama aralık sonu prag’ta 3 gün geçirebilme imkanım var. Kalabalık leş bir ortam olur mu? Başka zaman gitmek daha mı iyi yoksa? Yılbaşı için şimdiden rez yaptırdığınız yerler var mı? Yoksa yine en güzeli evde olmak mı?




 
Prag'da yapmadım bunu ama söyleyeceğim şey bundan bağımsız zaten. Benim için yeniyıl akşamı evde kıkır kıkır gülüşüp tıkanana kadar bir şeyler yenecek bir gün. Dışarda keyif almıyorum, dışarda bir kere denemek için, iki kere arkadaş zoruyla 3 yeniyıl geçirdim. Normal bir günde dışarda sabahlamaktan hiçbir farkı olmadığı için yeniyıl olayını kaçırmış gibi hissettim.

Ben yeni yılda evciyim, lokasyon neresi olursa olsun. Prag'da bir çevreniz varsa ve onlar da gönüllüyse içerde kalın bence. Ama çevreniz yoksa dışarısı neden olmasın.
  • akhenaten  (14.07.23 15:08:00) 
Zaten gitmeye gonlun yok bosver. Soguk ve kalabalik.. alisveris manyaklari icin super bi firsat sadece


  • mimikikili  (14.07.23 15:12:57) 
Biz pandemide yeni yila Paris'te girecektik ama salgin dolayisiyla bu içimizde kaldi tabii. Prag nasildir bilmem ama Christmas tatilini kesinlikle disarida geçirmek istiyorum, tercihen Kuzey Avrupa ülkelerinden birine gidecegiz bu sene erken rezervasyonla.


  • Avoiding The Puddle  (14.07.23 16:20:07) 
TR'de asla dışarı çıkmadım yılbaşında, anca arkadaş evi falandır ama pandemiden önceki sene amsterdam'da girmiştim yılbaşına, çok eğlenceliydi. herkes dışarıdaydı, herkes eğleniyordu, öyle çok taşkınlık fln yapan da yoktu. fiyat geçirme illaki oluyor ama TR'deki kadar abartı da değildi.


  • sirkelimon  (17.07.23 14:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.