[]

Bu kedi sevgisi nedir Allahaşkına

Geçmişte 1-2-5-7 kedi besleyenlere garipseyerek bakardım ve hiç anlamazdım, hatta biraz ıyy dediğim bile olmuştur. 1 hafta önce hasbelkader bir yavruyla yolumuz kesişti, öylece bırakıp gidemedim, aldım eve getirdim. Getiriş o getiriş. Bu kediler nasıl bişey yaa. İşe gelmek istemiyorum? Evden çıkmak istemiyorum? Şimdi telefon edip, alo? Napıyosun dememek için zor duruyorum jdhshshsj

Şimdi ben bu kediyi evde bırakırken halının üzerinde durdu gidişimi izledi ya!
İçim buruk, akşam olsun koşa koş eve gideyim.
Kedilerin canı sıkılmıyordur di mi, zaten arada uyuyor da

Bir dahakine tv yi açık bırakayım mı sizce? Kediler küser mi?

 
küsmez, merak etmeyin.
canı biraz sıkılabilir çünkü daha küçükmüş ama olur o kadar.

1-2 oyuncak alıp (boğazına kaçacak tarzda ıvır zıvırı olmayan) onlarla bırakırsanız daha iyi olur çünkü şimdi yapacağı tek şey oyun oynayıp uyumak.
öyle kendi kendine oyalanır.

güle güle büyütün :)
  • blatta hiberna  (12.07.23 11:57:06) 
sana kötü bir haberim var... bir yerden sonra yalnız kalmayı daha çok sevecek...

şaka bi yana kedilerin böyle bir büyüsü var. sıkılmaz canı, yavruymuş zaten uyur bol bol. tv'ye falan çok gerek yok sanki.
  • patronaj1  (12.07.23 11:57:36) 
bunlar fragman, suyu varken gelip senin bardağındaki suya dil atacak sen de hiç tiksinmeden aynı bardaktan suyunu içeceksin :)


  • freebird5406_2  (12.07.23 12:30:34) 
oha, duyuru cok bozmus ya. kedi sorusu acilmis ama foto konmamis. duyuru eski günlerini yasiyor olsa carmiha gererlerdi seni :D
foto istiyoruz.

onun yanina bir yavru daha alirsan tadundan yenmez. o kadar yavruyken oyun arkadasina ihtiyaclari oluyor. mesela avusturya'da eger sahiplnecekseniz yavruyu, yaninda ikincisi olmadan vermiyorlar. hem evde sizi de darlamaz cünkü acikcasi bizim manyak duvara tirmaniyor bazen fazla enerjiden. bebeklik döneminden kalma pati izi falan var tavanda.
bir de oyuncaklar olsun bol bol ama hepsini ayni anda ortaya cikarmayin. 4-5 hafta dönüsümlü verin. hem cok stimule etmesin hem de hepsinden sikilmasin.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (12.07.23 13:11:22) 
foto isteriiz :)

asıl olay yavru biraz büyüyüp aranızda bağ gelişince başlıyor bence. herkese atar yapan kedi sana pamuk oluyor, eve gelişini hissedip yarım saat önceden kapıda beklemeye başlıyor ya resmen cennet:) teknoloji gelişse de kedilerle konuşabilsek diyorum :)
  • Gradient_tabanlı_mor  (12.07.23 14:29:26) 
Kimse de yazmamış. Tek büyümezse, bir oyun kardeşi olursa mükemmel olur. Hem yavrucağız için hem sizin için.


  • mesuta  (12.07.23 18:04:23) 
maddi durum sıkıntınız yoksa kesinlikle mesuta +1

10 küsür senedir iki kedi sahibiyim, arada aklıma gelir bu kediler diğerleri gibi değil dünya görmedi cinslerini görmedi diye üzülürüm. bunu bir nebze de yatıştıran şey evde kardeş iki kedinin olması, 10 sene boyunca tek büyüseydi can sıkıntım çok daha büyük olurdu sanırım.
  • gule gule  (12.07.23 18:42:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.