[]

bodrumda cuma girisli pazar cikisli erkek arkadas kisisiyle bir tatil

planliyoruz. araba kiralanacak ama gece eglenmeye cikarken alkol alinacagi icin arabayi almayi planlamiyoruz. gun icinde civardaki plajlara (bu konu hakkinda da bilgi verebilir misiniz hangi plajlara gidelim, hangisinden uzak duralim vs.) arabayla gidilir, turistik yerler arabayla gezilir ama gece dedigim gibi almayacagiz. yogun alkol kullanimi olur diye dusunuyorum, o yuzden kalacak yeri nereden secelim? ya da direkt gece nerede egleniliyor bodrumda, ona gore kalacagimiz yeri ona yakin secelim. insallah anlatabilmisimdir, bodrum gurmeleri buyrun soru size emanet. tikler gelecek




 
Kalabalık, sesli müzik sever misiniz bilmiyorum ama gece kulübü tarzı yerlerine hiç gitmedim. O tarz bir yer öneremeyeceğim fakat civarda sokaklara kadar dans eden insanların taştığı çok mekan var.

Beach sevmiyorum ama villa azur bodrum’a gidebilirsiniz. Bir tık daha iyiydi diğerlerine göre.

Yemek için de direkt Neyzen tevfik caddesi üzerinden gözünüze güzel gelen bir yere oturabilirsiniz. Ben en çok marina yacht club’ı seviyorum. Canlı müzik oluyor ve kafa şişirmiyor. Yemekleri güzel garsonları beyfendi.

Aynı caddede bistro musto vardı hatta onun yanında benzer bir mekan daha var adını hatırlamıyorum. İkisi de kesinlikle güzel mekanlar. Porsiyonları doyurucu ve lezzetli. Canlı müzik yok bunlarda.

Ara sokaklarında da keşfedilmeye değer yerleri vardı. Sugar and salt var. Burası da çok övgü alan bir yer ama diğerleri kadar iyi değil bence.

Gümbet tarafında da butik oteller var. Puanı yüksek olanlardan bir tane seçebilirsiniz. Ama yeme içme, eğlenme için Neyzen tevfik’in oralara gidin. Gümbet’te güzel bir yer yok bana kalırsa. Taksi ile gidip gelinebilecek bir mesafe zaten.
  • ruhen hastayim ben  (27.06.23 14:29:54 ~ 14:44:00) 
cok tesekkur ederim cevap icin, mutlaka bakacagim dediginiz yerlere:3


  • pelovann  (27.06.23 19:27:57) 
valla bu soruya gelecek cevaplar sevilen eglenci turune, denize ve butceye gore degisir. ucuk asiri acik..

radiohead tarzi muzik seven biri icin benim tavsiyem bar olarak adamik olur, orada guzel geceler gecirdik zamaninda, sahibi efendidir, bardaki abiler iyidir.

deniz olarak ben ak-tur derim kafa dinlemek icin. Sarnic ya da mor plaj. Sezlonga falan para almazlar ama yemekler ucuz degildir. Sarnicin ortami genclere daha uygundur ama denizi o kadar iyi degil. Mor plajin denizi superdir ama ortamin yas ortalamasi yuksektir.
  • cooperr  (27.06.23 19:51:59 ~ 20:01:28) 
ya aslinda daha cok alacatidaki sommer klein gibi yerlere gitmek icimizi acabilir gibi, var mi oyle yerler


  • pelovann  (27.06.23 22:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.