[]

Geçmeyen mantar problemi

Buna nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum, 6 aydır falan doktora gidiyorum bana krem verip gönderiyor, başka doktora gittim o da aynısını yaptı. Yani acaba sorun ilaçlarda değil de bende mi diye her şeyi ince eleyip sık dokuyorum tüm hijyen şartlarını yerine getiriyorum yine olmuyor. Yok mu bunun hapı mapı içeyim beni öldürmesin ama bunları öldürsün, olmuyor mu böyle bir şey acaba?




 
Şeker ve basit karbonhidrat ile besleniyor bu mantarlar, onları kesiyorlar genelde iyileşme için. Bir araştırın.


  • kullanıcıadımbuolsun  (23.06.23 11:02:10) 
Abi aslında önce devlet hastanesine gittim, sonra onun sallamadığını hissedince özel hastaneye gittim ama o da direkt aynı kremi verdi bana. yani elimle gösteriyorum kontrolde bak geçmiyor diyorum biraz daha kullan deyip gönderiyorlar valla bezdim ya. Fakat bana şampuan vermediler hangi şampuan o acaba?


  • Bir ben var benden şurada  (23.06.23 11:08:33) 
Mantarın farklı formları var mı bilmiyorum ama ben de terlemeden dolayı olabiliyor bazen. Ketoral şampuan ile köpürtüp bi 5 - 10 dakika bekletiyorum duşta, geçiyor. Aslında bana hep hemen bu şampuanı veriyorlar, sizinki farklı mı acaba bilemedim ama bende durum bu.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (23.06.23 12:16:04) 
Bilmiyorum ki ikisi de baktı işte travazol krem verdi geçti, yani doktordan daha iyi bilecek halim yok ama geçmedi tabii 6 ay oldu, insan üzülüyor biraz.


  • Bir ben var benden şurada  (23.06.23 12:18:19) 
Ne mantari?? Yani nerede? Deri mantari mi? Ayak mantari mi? Genital mantar mi?

Duruma göre farkli „gücte“ tedavi yapilabiliyor
  • kuehles blondes  (23.06.23 13:52:26) 
A evet belirtmemişim affedersiniz, kasık mantarı bu.


  • Bir ben var benden şurada  (23.06.23 13:57:22) 
Kasık mantarına şu şekil virerseniz %100 geçiyor:

1 hafta arayla 2 zolax tablet icilecek
1 ay boyunca
Her Sabah bölgeye ve etrafına Pers-mant jel uygulanacak
Her Akşam bölgeye canesten krem uygulanacak (ilk hafta travacort da gerekebilir)

Her uygulama öncesi bölge su, sabun ve sulandırılmış baticon ile yıkanacak.

İç çamaşır sabah ve akşam mutlaka değişecek. Yüksek ısıda yıkanacak.

Bölge mutlaka hep iyi kurutulup asla ıslak yahut nemli bırakılmayacak.

Bu yol haritasını kullandığınız başka ilaçlarla, olası alerjileriniz yahut karaciğer sağlığınız gibi sebeplerden ötürü, bir doktora danışı0 uygularsanız bir ay içinde sorun çözülür.

(Her havlu/bornoz kullanımından sonra makinede yıkayın. Kullandığınız havluyu kurutup da tekrar kullanmayın)
  • yadigar  (24.06.23 01:57:19) 
altıntepe kızılayın cildiye iyi, ya da bana iyi geldi


  • mtgs  (24.06.23 07:42:46 ~ 07:43:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.