[]

Fren balata değişimi sonrası fren mesafem uzadı gibi geldi?

Normal mi? Yarın tekrar ustaya götürmeyi düşünüyorum.

Aynı mesafeyi dönerken eve daha geriden frene basma ihtiyacı hissettim ve ani frende sanki duramam gibi geldi.

Pedal sert gibi geldi.

Sizce neden kaynaklanmış olabilir?

 
Balatalarınızın alışması gerekiyor, birkaç gün boyunca sürtünerek disk yüzeyiyle tam anlamıyla "öpüşecek." Hafta sonuna kadar sürün, normale dönecektir. Şu anda gitseniz ustanız da bunu söyleyecek.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (20.06.23 01:09:41) 
Yeni balatada normaldir. Kullandıkça o disklere alışacak, sen de pedala alışacaksın.


  • etna  (20.06.23 08:04:52) 
pedal sert gibi geldiyse usta belki değişim yaptıktan sonra havasını almamış olabilir. üstteki kullanıcıların dediği süre geçtikten sonra bir düzelme olmazsa bir kontrol ettirin. "frenlerin havasını aldım" diyen ustadan başka bir ustaya götürdüğümde "bu frenlerin havası alınmamış" denilmişti bana bir seferinde.


  • egmardernagon  (20.06.23 10:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.