[]

Bir kızla tanışmak için "arkadaş olabilir miyiz" demek saçma mı?

Yeni üniversiteye başladım. Bu işlerden hiç anlamam. Birkaç kişiden böyle bir tavsiye aldım sizce saçma mı olur?




 
gönlü varsa çoğu şey saçma olmaz ama illa bir şey demene gerek yok vakit geçirip ilgilenip ilgilenmediğini anladıktan sonra daha sağlıklı olur harekete geçmen


  • bir soru sorcam  (15.06.23 20:04:54) 
direkt kahve ya da öğle arası yemeği teklif et. kan tuttu tutmadı için en iyi test.

böyle gidip açıktan sorma.
  • gule gule  (15.06.23 20:06:58) 
Arkadaşlık sadece facebook'ta teklif edilen bir şey. Bugüne kadar kaç arkadaşınıza arkadaşlık teklif ettiniz ki? Böyle bir şey yok.

Vakit geçirin, okul çıkışı cafeye falan davet edin, şurda şunu yedim güzeldi gidelim mi deyin, ayaküstü laflarken biz şuraya gidiyoruz hadi sen de gel deyin... Arkadaş olalım mı demeyin.
  • akhenaten  (15.06.23 20:50:08) 
Saçma bence benim fikrime göre.. kadınlar özgüvenli, konuşma yeteneği olan girişken erkekleri severler ağzı laf yapmalı vs vs vs bunları geliştirirsen bu soruları sormana gerek kalmaz hele üniye gidiyormuşsun.


  • yalniz kizkulesi  (15.06.23 20:51:54 ~ 20:52:33) 
Saçma. Demeyin.

Bu ve benzeri sorular reddedilmekten korkan erkeklerin kendini korumaya almak için sorduğu sorular.
"Arkadaş olabilir miyiz?" derken aslında "ben sana yürüsem çok ters tepki vermezsin di mi?" demek oluyor.

Onun yerine normal takılın işte. Bir yere çağırın, birlikte bir şeyler yapın. Birlikte zaman geçirince zaten arkadaş mı, flört mü yoksa hiçbir şey mi olacağınız ortaya çıkar.

Bunun dışında da elbette ki karşınızdaki kişinin sizinle birlikte olma niyeti varsa "Benimle çıkar mısın?" deseniz bile işe yarar.
  • michael_knight  (15.06.23 21:04:59) 
annem anlatirdi eskiden ananemi yolda cevirip kizinizla arkadaslik edebilir miyiz derlermis aklima o geldi :D
cok eskiden yapiliyormus demek ki ama gunumuzde cok garip kalir. deme.
okuldaymissin zaten ara ara rastlasirsiniz kendiliginden gelisecegi varsa gelisir
  • Kittie  (15.06.23 21:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.