[]

Omad Yapanlar

Yıllardır if yapan biri olarak hep aklımın bir köşesindeydi ve gün itibariyle 2. haftamı yarıladım. Acayip güzel bir şeymiş. (Makro takibi yapıyorum) Tek eksisi antrenman seviyemi düşürdüm. Ağırlıkta 60 kg’ye kadar çıkabiliyordum. Şimdi çerez niyetine 10 kg ile çalışıyorum. Kendime ve emeklerime yazık etmiyorumdur değil mi?




 
Açlığın verdiği zindelik, içgüdüsel olarak hayata tutunma durumu gerçekten motive edici.
Sporcu değilim fakat bence düzenli yapılan spor ağırlıktan bağımsız iş gorecektir.

  • pavlis  (18.05.23 21:20:59) 
Günlük en az 1 öğün yiyorsan ve karbonhidrat alıyorsan ağırlıkları bu kadar düşürmenin bir anlamı yok, karbonhidratın kaslarda glikojen olarak depolanması zaten en az 24 saat sürer bugün aldığın karbonhidratı yarın kullanacaksın, yani gün içinde antrenman çevresinde bir şeyler yemek mecburi değil, tek öğün yemekle de aynı antrenmanı yapabilirsin, öğün sayısını düşürmek ağırlık yoğunluğunu düşürmek için bir neden değil yani. Buna bağlı olarak belli bir gerilime adapte olmuş kasları bunun çok altında bir ağırlıkta çalıştırdığında bu en fazla kardiyo gibi olur kas uyarımı yapamazsın, o da kas gelişimi zaten sağlamaz ama zararı kas kaybı yaşatması olabilir orta vadede zira kullanılmayan (alıştığı yoğunlukla uyarılmayan) kas, atrofi olur.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (18.05.23 21:33:52) 
@Kaleci, şimdi baktım en fazla 60-65 g arasında karbonhidrat almışım günlük. Canım o kadar ağır kaldırmak istemiyor. Tam tersi hiç sevmediğim hiit antrenmanlarını daha sık yapmaya başladım.


  • ruhen hastayim ben  (18.05.23 21:44:26) 
Amacın ne tam olarak? Yani 60 gram karb. alacak kadar kalori düşürüp yağ yakmayı amaçlıyorsan bence hiit de gereksiz çünkü hiit yüksek yoğunluklu bir rutin olduğu için çok fazla karbonhidrata ihtiyaç duyar sistem, 60'gram karb'ı kaslar mı kullansın karaciğer mi kullansın yetmez yani, o zaman da kas proteinlerinden şeker yıkar, yağı okside edemez.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (18.05.23 21:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.