[]

onursal adıgüzel neden görevden alındı?

twitter.com

sts.chp.org.tr sitesi bir süre açılmamıştı dün. bu yüzden mi yoksa başka bir şey mi oldu?


 
chpye yanlış bilgi iletti.
öndeyiz diye sürekli pompalanmasının kaynağı bu adam.

  • jelly bear  (15.05.23 23:37:20) 
@jelly bear

bir screenshotta sistem üzerinde %49 kk, %45 rte görünüyordu. 15 milyona 13 milyon gibi birşeydi.
  • false pretension  (15.05.23 23:41:03 ~ 23:41:19) 
Bu sistemi yanlış hatırlamıyorsam 2014'ten beri yapmaya çalışıyorlar. Allah bilir ne kadar para harcamışlardır.

Yani şimdiye kadar kovulmamış olması mucize.
  • plutongezegendegilmi  (15.05.23 23:49:33) 
KK'nın 48% aldığı kısım pompalama değildi aslında çünkü YSK verileri de gece 11'e kadar bu durumdaydı.


  • Avoiding The Puddle  (16.05.23 00:13:10) 
doğru soru 2018'den bu yana neden alınmadı olması lazım. 2018'deki rezaletin bir parçası bu adam. bunla bir de 2023 seçimlerine girildi.


  • paintov  (16.05.23 00:34:33) 
olayi sadece paraya indirgemek yanlis, kendisi kk ve iki buyuksehir belediye baskanini kurdugu sistemle manipule edip yalan soylemelerine neden oldu.

kurdugu sistemin detaylarina hakim degilim, sandik musahitlerinden nasil dogru bilgi gelmiyor onu da anlayamiyorum.
  • duyulmasi gerektigi kadar  (16.05.23 03:56:41) 
sözlük'te bir entry okumuştum. bir programcı yazmış. chp üyesiyim yıllarca çalıştım diyor. sistemi teknik anlamda kontrol etmeyi teklif etmiş. adamlar o ve onun gibi programcılara "siz veri girin yeter" deyip kestirip atmışlar.

şimdi bir şey yazardım ama anında silerler. chp'nin şu anki durumuyla ilgili bir sebepten dolayı olay bu kadar ayyuka çıkınca ancak görevden alınabildi. 2017 referandumunda bu sistemi "veri madenciliği yapıyoruz uçuyoruz kaçıyoruz" diye duyurdu aksünger.

orada patladı. sonra 2018'de patladı. yine ders almadılar. aynı kafalarla devam ettiler. sonunda da işte buradayız.
  • alperz  (16.05.23 08:43:39) 
muarrem incenin seçiminde de sistemi bu arkadaş kurmuş. bu seçimde 5 serverla sistem çökünce bunu kuran arkadaş görevden alındı. akp sadece 12 merkez kurmuş. chp tek merkez ve 5 saçma sapan serverla çökmüş. seçime hazırız diyolar ya gerçekten seçmenini trolleyen bir parti çok komedi yani.


  • mikahakkinen  (16.05.23 09:05:54) 
@mikahakkinen

Cidden 5 serverla mı girmişler? Seçim günü milyonlarca request alacak bir site için yeterli değil. Ben gece 11e kadar siteye giremedim mesela. Site duyurulduğu an bir kere girebilmistim. Kaldı ki bunun bir de saldırı boyutu var. CHP istese milyon dolarlar yatirabilirdi bu sisteme. Akp devlet kaynaklarını kullanmasa en zengin partilerden birisi CHP. 1.5 sene bununla uğraştılarsa yazık gerçekten.
  • false pretension  (16.05.23 13:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.