[]

Bankalarda kiralık kasa nasıl bulabilirim, referans mı gerekiyor?

Gezmediğim banka kalmadı. Aldığım cevap "boşta kasa yok".

Tanıdık falan mı gerekiyor, nasıl bütün bankalar dolu?

Sistemden de göremiyoruz, tek tek gidip kontrol edin diyorlar.

Ara Ara gidip sormam mı gerekiyor?

 
kimse mevduata güvenmediği için herkes kasaya koyuyor parasını.


  • jelly bear  (10.05.23 14:47:46) 
@jelly

Bir güvenlik zaten dedi günde 10 kişi soruyor. 4 ay öncesine kadar vardı ama yok uzun süredir dedi.

Ama sorduklarım yol üstünde şubeler. Mahalle arası yerlere sormak lazım galiba.
  • Cesario  (10.05.23 15:14:16) 
Banka kiralık kasalarının maddi değeri yüksek olan şeylerin saklanması için uygun oldup olmadığını araştırın.

Çünkü içine ne koyduğunuz bilinemeyeceği için güvende değiller yanlışım yoksa, bu şekilde çok haber var biraz araştırırsanız.

Maddi değeri olmayan ama manevi değeri olan bi şeyleri saklamak için daha mantıklı sanki.

mesela bir alıntı;

SİGORTA NİYE ÖDEMİYOR?

Şube kasalarındaki nakit, zırhlı para nakil araçlarındaki nakit ve ATM’lerdeki nakit, belirlenmiş limitler dahilinde sigortalıdır. Herhangi bir soygun veya yangın, kaza vb. olursa banka kayıplarını sigortadan tahsil ettiği için direkt zarar görmez. Ancak kiralık kasalar bunlara dahil değildir, çünkü içinde ne olduğu bilinmemektedir. Yurtdışında bazı ülkelerde, belli limitte kiralık kasa sigortası yapılmaktadır, ama ülkemizde bu uygulama yoktur.
  • John Bloor  (10.05.23 15:23:20) 
Banka çalışanı birini bulmalısın; özellikle şube çalışanı.
Biz ara tara bulamadık. Sonra bir dostun dostu çalıştığı bir eski şubedeki eski dostunu buldu; sağolsun sayesinde çözdük.
Size her ne kadar boş yok deselerde; bikaç tane yedekleri oluyor sanırım. Pra pul kalmadı iptal etmeyi düşünüyorum; önü üzdeki sene bedeli 1,300₺ olmuş; yuh dedim
  • gadlemler  (10.05.23 18:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.