[]

Babaannemin tedavi olduğu doktor hastane değiştirmiş, nasıl ulaşabiliriz?

Uzun zamandır gitmemişti.

Medicana Çamlıca şubesinde çalışmış en son. Aradık sorduk ama bilmiyoruz dediler.

Google'dan da bulamadım linkedin vs her yere baktım. Aklıma gelen bütün özel hastanelerin sitelerine girip doktor listesine baktım yine de bulamadım.

Babaannem de başka doktora gitmek istemiyor. Yasal açıdan sıkıntı olmayacaksa burada olan bir doktor ne bileyim sağlık bakanlığından vs bakabiliyorsa bilgi verebilir mi bize?

Özelden doktor ismi verebilirim. Göğüs hastalıkları uzmanı erkek bir doktor.

 
ismi neden özelden veriyorsun ki doktor ismi işte yaz bakalım
bir de alo randevuyu ara dene belki görebiliyorlardır

  • neira  (03.05.23 20:13:37) 
@neira Ahmet Selvi. www.doktorsitesi.com

Alo Randevu'da özel hastanelerde çalışan doktorları görebilirler mi ki?

edit: mhrs'den baktım online'dan doktor adı yazdım arama kutusuna çıkmadı aradığımız doktor.
  • Cesario  (03.05.23 20:25:41 ~ 20:27:13) 
E devlette ve GSS de doktor sorgu ekranı vardı bir ara.


  • primetime  (03.05.23 21:22:52) 
Aynı şekilde hastane değiştiren doktorumun yeni hastanesi Facebook'ta duyurmuş, ilk kez Google'da aramamdan 1-2 hafta sonra yine arayınca karşıma çıkmıştı. Ara sıra tekrar bakarsanız belki denk gelir, bir de sonuçları arama araçlarından "son 1 hafta, son 1 ay" gibi filtreleyin.

Ayrıca doktora "ya ben sizi bulamadım, telaşlandım" deyince "instagram'da takip etmiyor musun sen beni, orada paylaştım" demişti. -_-
  • kobuzchu kiz  (03.05.23 21:54:55) 
hastane veya diğer çalışanlar numara falan paylaşmıyor mu


  • paintov  (04.05.23 00:28:11) 
@paintov

Aradık, ayrıldı dediler. Tedavi yarım kaldı, nereye gitti acaba deyince birine bağladı sekreter. Telefonu açan bilmiyorum deyip kapattı.
  • Cesario  (04.05.23 00:42:59) 
yurtdışına gitmiştir belki ya da doktorluğu bırakıp ilaç sektöründe çalışmaya falan başlamıştır.


  • argent dawn  (04.05.23 01:14:04) 
biz bu doktora çok yakın zamanda bahsettiğin hastanede gittik. şaşırdım kayıplara karışmasına, bi araştıracağım.


  • anna sun  (04.05.23 01:19:17) 
@sivrisinek

Devlette çalışmıyordu.

@argent

Benim de aklıma yurt dışı geldi. Doktorlar birer birer gidiyor çünkü.

@anna sun

Benim de doktorumdu 12 sene önce. O zaman Bahçelievler Medical parktaydı. Babannem de kendisine gidiyordu. Pendik Medical Park'a bile gitmişti babaannem muayane olmaya. Şimdi de başkasına gitmem ben, bul deyince aramaya koyuldum ama bulamadım internette.

Kuzenim hemşire devlette. Ona soracağım artık doktorlar kontrol edebilir mi kendi sistemlerinden diye.
  • Cesario  (04.05.23 01:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.