[]

Sol arka sarı farın ismi ne?

Örnek: fardoktoru.com

Arkadaşlar geri vitese alınca 2 tarafta da yanan sarı ışığın adı ne?

Görseldeki sağ arkadaki beyaz ışık geri vites ışığı sanırım, peki geriye alınca hem sağda hem solda yanan sarı ışığın adı nedir?

Sol arka sarı ışık yanmıyor. Bazen ikaz ışığı yanıyor bazen yanmıyor. Usta dedi geri viteste bir tane lamba yanar zaten diye de haziranda muayenem var. Boşu boşuna kalmayayım.

O sarı ışığın adı nedir? Onun da yanması gerekmiyor mu? Görseldeki arabada da yanıyor zaten.

 
geri viteste çoğu araçta tek sağ yanar. ustan haklı. standart oldu neredeyse bu. herhangi bir arıza yok.


  • adivar  (03.05.23 07:38:30) 
Park lambası o.
Bazı arabalarda iki tarafta bazı arabalarda bir tane yanıyor.

  • etna  (03.05.23 08:21:56) 
Arıza ışığı yanıyor da, neden yanıyor çözemedim. Attığım linkte de 2 tane sarı yanıyor, Acaba dedim bendeki arabada mi sıkıntı var. Sol lamba yanmıyor diye.


  • Cesario  (03.05.23 10:56:23) 
Amerika ve Avrupa pazarı için üretilen araçlarda farklılıklar oluyor, uzun uzun tartışmık ve çok güzel bilgiler edinmiştik Duyuru'da, o başlığı bulursam eklerim.

Avrupa'da geri vitese takınca sadece sağda beyaz ışık yanar, solda arka sis lambası kırmızı yanar. Amerika'da iki taraf da çiftdi sanırım, ya da eyaletten eyalete farklılık vardı herhalde.

Neyse, ama geriye takınca sarı yanan bir şey yok standartlarda. Belki de sizin arabanıza modifiyeci işi "american park" vs gibi bir modül takılmış olabilir. Muayeneden geçerken sıkıntı yapacaksa sökmek lazım.
  • John Bloor  (03.05.23 11:22:48) 
@John

Arıza göstergesi yanıyor ama. Başka sebepten ötürü mü yanıyor çözemedim. Tekrardan götüreyim ustaya. Muayeneden boş yere kalmayayım, uğraşamam git gel.
  • Cesario  (03.05.23 11:39:20) 
Bazı arabalarda bir tek sağda geri vites lambası oluyor. Buna karşılık bunun sol tarafında tek geri sis lambası oluyor.
Polo'da da böyle olabilir.

  • burfak  (03.05.23 12:46:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.