[]

Trendyol kullanıcı yorumları

Yüzüm için güneş kremi almak istiyorum. Ama ne alacağımı bilmeidğim için trendyoldaki ürünlere ve yorumlara bakmak istedim. Bazı çoknsatılan ürünlerin yorumlarına baktığımda neredeyse demiydceğim, gerçekten yorumların tümünde, stoklamak lazım, stok için aldım, stoklma tapma fırsatı, stok stok stok… abartmıyorum bütün yorumlarda “stok” bu kelime yazıyor. Bu tarz yorumlar botlara mı yazdırılıyor. Herkesin stok yapacağını düşünmüyorum…




 
İnsanlar bir ürün alıp beğendiklerinde o ürünü kullanmaya devam ederler ve maalesef elindeki ürün bittiğinde ürün zamlanmış oluyor. O sebeple bir ürünü beğenip ben buna davam ederim diyorsa indirim bulduğu an stok yapıyor herkes.


  • yazdonumu  (30.04.23 14:24:57) 
Trendyol yorumları çok sıkıntı ya.
Ürünle ilgili bilgi almak için bakıyorum görsellerde saçma sapan alakasız görseller, yorumlar henüz denenmemiş ama memnun olduğunu söyleyen yorumlar.

Geçen valiz bakıyorum bir tane görsel ve fiyat olarak kafama uygun bulmuştum yorumlara bakayım dedim herkes çeyizine almış henüz kimse kullanmamış ama herkes çok memnun.

Görsele ürünün mağaza resmi ya da alakasız başka görseller yükleyenlerden sonra en sinir olduğum insanlar bunlar.

Stokladıklarına göre memnun oldukları sonucuna varabiliriz buradan.
Bir de bugün 100 lira olan yarın 200 olduğu için beğendiğin ürünü stoklamak mantıklı.
  • mutekebbir  (30.04.23 14:30:54) 
Gunes kremini ceyizi icin alamayacagi icin o tarz urune de stok kelimesini uygun gormusler demek: eksiseyler.com


  • freedonia  (30.04.23 14:47:24 ~ 14:48:50) 
trendyol yorumlarıda, müşterileride, satıcılarıda sıkıntılı.
besin desteği, krem tarzı şeyleri abd'nin en büyük satıcısı iherb.com 'dan alın.
hem 2-3 kat daha ucuz, hem yorumlar gerçekci, hemde sahte olmadığından emin olursunuz.
sahte olmasa bile satıcı adana sıcağında 50 derece depoda tüm yaz bekletmiş olabilir.

herhangi bir doktora reçete ettirirseniz gümrük ödemeden ptt'den kargonuzu alırsınız.
  • aslindasorunumpsikolojik  (01.05.23 10:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.