[]

Golf, Astra gibi araçlar Polo gibi her yere girip çıkabilir mi?

Polo fare gibi, her yerden geçiyor. Araba küçük olduğu için kullanımı rahat.

Golf, Astra gibi araçlara geçince büyüklük ne kadar farkeder? Onlar da Polo gibi iğne deliğinden geçebilen araçlar mı?


 
değil.


  • orient blue  (29.04.23 23:37:38) 
Ayni değil de oyle igne deliğinden gecmelik durum kac kere baskna gelir ona bakmak lazim. İgne deliğinddn gecsin diye alacagin küçük aracin ici de kucuk olacak bagajı da kucuk olacak bir de, kullanım alani kisitli olacak yani.

C segment arac kullanıyorum, bundan önceki de c segment idi, su ana kadar polonun gecip de benim kaldigim bir yere denk gelmedim hic.
  • stavro  (29.04.23 23:48:12) 
önceki aracım leon idi şu an da clio var. çok bi fark hissetmedim. sedan versus hb gibi olmaz.


  • Erestor  (30.04.23 00:08:29) 
İlk aracım twingo'ydu. İğne deliğinden geçme demeyelim de İSPARK vb yokken kullanılamayan park aralıklarını değerlendirme konusunda çok ekmeğini yedim. Bir dönem mini cooper'da da aynı şekilde... şimdi İstanbul'da her yer İSPARK oldu zaten, mini aracın bu avantajı da azaldı bana göre. Onun haricinde stavro +1


  • msb  (30.04.23 01:09:19) 
her yerden geçme konusunda en optimum kasa bence o dediğin kasa araçlar. polo vs çok küçük geliyor bana.


  • roket adam  (30.04.23 01:41:50) 
genişlik olarak bahsettiğin iki sınıftaki araçların arasında 10-15 cm'den fazla fark yok, ben en fazla aynaları kapatıp sığdırıyorum. bu arada ticari şoförleri bizim golf boyutlarında aracı zor geçirdiğimiz yerden transiti rahat geçiriyorlar :)


  • gkhncnzdgn  (30.04.23 10:35:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.