[]

Diz ağrısı

Diz ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz? Merdiven inmek işkence oldu artık. Pilates tarzı sporlarda bile zorlanıyorum. Yıllar önce geçirdiğim ufak bir kaza nedeniyle yıpranan bağlar (menisküs, kıkırdak vs.) yaş ilerledikçe sorun çıkarmaya başladı. Dizimde kütleme/takılma ile başlamıştı. Şimdilerde takılma yok ama çok ağrı yapıyor. Yok mu bunun iğnesi, lazer tedavisi, çaresi?




 
fizik tedaviye gidin


  • ala09  (17.04.23 21:29:02) 
ala09, ortopediye gitmiştim. sorunun latince adı, birkaç tavsiye (iyi gelmeyen sporu yapma gibi) ve ağrı kesici ilaçlar ile ayrılmıştım hastaneden. fizik tedavi denilince şu manyetik yatağa yarım saat uzanın denilen ortam geliyor aklıma. iyi bir doktor, ft uzmanı araştıracağım.


  • zihua  (17.04.23 21:38:09) 
Benim diz el bilegi vs agrilarim vardi da ne agri kesici ne de kas gevsetici ise yariyordu. tekrar gidince teshis koydu ve verdigi ilac iki gunde agrilarimi dindirdi


  • ala09  (17.04.23 21:46:21) 
Böyle diz eklem sıkıntıları için klasik ortopediye gitme çok anlamazlar sen spor hekimine git, eğer İstanbul'daysan Tolga Saka'ya git en son Bezmialem'deydi bu işin ithalatını ihracatını yeri geliyor imalatını yapan biri.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (17.04.23 21:52:53 ~ 21:59:12) 
nbl glukozamin kondroitin'i bir araştırın. Menüsküs ve kıkırdak için bana iyi geliyor. Hemen fayda etmiyor ama 15-20 gün sonra dizlerde birikim yapınca baya etkili. Yılda 1 kutu alıyorum.

Bunu şöyle de tavsiye ediyorlar:
1 kutu=60 tablet diyelim.

Birinci kutu ilk ay sabah akşam kullanmak

İkinci kutu sonraki iki ay günde 1 adet.

Üçüncü kutu günaşırı.

Öncesinde doktora gitmekte fayda var. Takviye de olsa doktor tavsiyesi ve kontrolünde kullanılması iyi olur düşüncesindeyim.
  • jamal_vs_jason  (17.04.23 23:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.