[]

Oruç açmak için kebapçı

Oruç açmak için kebapçıya gideceğiz.
Bana kalsa öorba içer bırakırım ama kalabalıkta öyle olmuyor o işler. Sizce midemi çok zorlamayacak ne sipariş edeyim



 
Ben 2 gün önce az çorba adana ve meze ile açtım.


  • Amaranta ursula  (01.04.23 14:49:46) 
mide zorlamak istemezseniz baharatsiz et olabilir kuzu veya tavuk sis


  • ala09  (01.04.23 15:53:13) 
çorbadan sonra bi duraksa hemen yemeğe abanma diyordu geçen diyetisyenin biri.


  • sanemz  (01.04.23 17:11:27) 
Gardaş dayan ne bulursan gençsiniz bişi olmaz. Hayırlı iftarlar.


  • joooper  (01.04.23 19:18:52) 
Ramazanda kolay kolay özel sipariş almazlar iftar vakti, herkese fiks menüyü dayıyorlar. Haklılar da, tek tek sipariş alınmaz o curcunada.

Fiks menüde ilk çorba gelir, sonra da ızgaralar. İçin de kırmızı et de olur beyaz et de, genelde her çeşitten karışık verilir. Masada salata ve iftar açmalık hurma vs olur.

Bir hurma ve su ile orucunu aç güzelce, sudan önce yarım hurmayı iyice em ağızda ki kan şekeri dengelensin. Sonra yarım bardak su içip çorbanı bitir, pideye çok abanma. Bir kase çorba ile bir göz pide yeterli (hani pide kare kare gözlerden oluşur ya)

Çorbadan sonra zaten ızgaralar için mecbur bekleyeceksiniz, o esnada biraz zaman geçmiş ve mide işine başlamış olur.

Gelen karışık tabakta da aşırı yağlı görünen bir şey varsa onu yemezsiniz, belki birileriyle takas edersiniz.
  • John Bloor  (03.04.23 12:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.