[]

Çok yorgun hissediyorum, bunun bir ilacı var mı?

Sanki Silvestır Stallone, Arnold Şıvarzeneger, Jason Statham, John Wick, Jet li, Bruce Lee, Ceki Cen hepsi birleşip bana dayak atmışlar gibi hissediyorum.

Hali hazırda B12 ve D vitamini de alıyorum.

Belki mevsimdendir belki de demir eksikliği vardır bilemem test yaptırmadan.

Bu durumu gidermek için vitamin öneriniz var mı ginseng vs mi kullanmalıyım?

Şimdiye kadar vitamin içip kendimde bir değişim gözlemlemedim. Bana pilesibo gibi geliyor ama önerilere açığım.

 
magnezyum malat ve b6 denesene.

hatta newday magnesium complex al geç. yatarken iki tane iç. işe yaramazsa kalanını senden ücreti mukabilinde alırım.
  • alperz  (27.03.23 20:10:09) 
aynı durumdayım magnezyum da alıyorum ilaveten. sadece bunu söylemek istedim :/ istanbulda hava kirliliği, mevsim geçişi gibi mazeretler umarım geçerlidir


  • ala09  (27.03.23 20:28:37) 
@alperz

Tamam almayı düşünebilirim. İşe yaramazsa hangi kargo ile yollayayım? :D
  • Cesario  (27.03.23 20:30:41) 
Şimdiye kadar vitamin içip kendimde bir değişim gözlemlemedim +1. ki asiri duzenli her gun ayni saatte aliyorum uzun suredir, neyse.

Benim enerji seviyem telefon bilgisayar basinda gecen sureyi minimuma indirip duzenli uyudugumda ve cikip hava aldigimda iyilesiyor gorece olarak. bir de ufak tefek bir seyler yapmaya devam ettikce enerji seviyem yuksek kaliyor, dinlendikce dinlenesi geliyor insanin obur turlu.
  • hot potato  (27.03.23 20:46:02) 
Uyku apnesi varsa istediğin takviyeyi kullan fark etmez


  • komando kani var bende  (27.03.23 21:12:25) 
Ben vitamin kullanmıyorum. Ekmeği ve karbonhidratı kesince yorgunluk hissi de geçiyor bende büyük oranda.


  • Amaranta ursula  (27.03.23 21:24:37) 
Bedeninizin vitamin ve elementleri önemli olduğu gibi, ruhumuzunkiler de önemli. Cidden...
Bu yorgunluk halini şuan çok kişide duyuyorum ve bende de var. Yarın kan vericem...

Koskoca bir deprem oldu, gelen hepimize geldi..ekonomik kriz, siyasi çekişmeler, insanların moralsizliği ve değişken havalar da cabası. Bilinçli ya da bilinçaltında da etkileri var.
Dolayısıyla sözsüz müzik eşliğinde birazcık tempolu yürüyüş ve bol su tüketmenizi öneririm. Gündemi sıkı takip edenlerdensiniz bir süreliğine takibi bırakıp ruhunuza nefes aldırabilirsiniz
  • cccbehzatccc  (27.03.23 22:26:59) 
psikiyatriste gidin . ritalin var 3-4 saat odaklanmanızı saglayan, hiperaktivite bozuklugu olan cocuklara dahi doktor kontrolunde verılen bir ılaç. concerta var 9 10 saat odaklanma saglıyor. ıkısını de kullandım aman aman etkılemedı benı ama . recetesız bunlar para verıyorsunuz.

ama aman dıyım tehlıkelı ılaclar olabilir bunyeden bunyeye!!! doktorunuz(psikiyatrist) onerırse bı deneyın. ben biraz fayda gördüm en azından placebo etkisi yapıyor. b12 sanıyordum ben de , ama normal cıktı degerlerım. hala her gun yorgun hıssedıyorum. ülke gundemı, deprem vs hepımızın psıkolojısını bozdu. ondandır belki sizin de.
  • camene87  (28.03.23 00:15:59) 
istanbul'daysan elden alırım. ciddiyim bu arada. kutusundan üç film çıkıyor. birini bitir. işe yaramazsa diğer ikisini alırım senden.

magnezyum eksikliği sanılanın aksine neredeyse her insanda var. yiyeceklerden alamıyoruz çünkü. her şeyde de lazım namussuz.
  • alperz  (28.03.23 04:50:32) 
gözlerinizin altında sararma mevcut ise kontrol ettirmenizi tavsiye ederim, gilbert sendromu olabilir.


  • elvan abeyiylegezse  (28.03.23 13:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.