[]

Jagermeister içkisi hastalıklara deva mı?

Hiç alkol tüketmeyen biriyim.

Jagerde yok 50 çeşit bitki varmış, zamanında eczanelerde satılıyormuş, yok geyik kanı varmış (bu tabi ki faso fiso) söylemlerinden dolayı ilgimi çekiyor.

Farenjit olan biri 1 şat jager çaksa mikrobu öldürür mü yoksa aksine boğazı iyice tahriş mi eder?

Nezle/grip adama nurofen bir işe yaramıyorsa jager ne işe yarar?

 
20 yıldır düzenli olarak jager içerim. Kış mevsiminde vücudu sıcak tutuyor. Sabah uyanınca diğer alkollerin boğazda bıraktığı tahrişi bırakmıyor. Geyik kanı olayı şehir efsanesi. Diğer alkoller vücuda %50 zarar veriyorsa jager belki %40 veriyordur sonuçta bu da alkolün bir çeşidi. özetle Jager ilaç değildir, alkolün bir çeşididir.


  • ditu  (19.03.23 14:53:36 ~ 14:54:52) 
resepsiyonda çalışırken gecenin 3ünde Alman bir amca yarı çıplak olarak koca göbeğini ova ova geldi, barı sadece 1 shot jager istedi. midesi yanıyormuş ve her zaman jager işe yarıyormuş.

grip olacağımı hissettiğimde, böyle burun sızlamalı zamanda, ben de biraz içerim. iyi geliyor açıkçası.
  • MtKrt  (19.03.23 15:30:16) 
jager dijestif bir içki, yani sindirime yardımcı oluyor. o yüzden yemekten sonra, hazımsızlık yaşanınca vs iyi gelir, şifalı olduğu bilgisi de buradan geliyor. ama hastayken alkol alırsan genellikle sonuçları daha kötüye gidiyor, semptomatik olarak düzeltsen bile ileride daha kronikleşmesine sebep olabilir. bence normal insan gibi doktora gitmek en temizi.


  • roket adam  (19.03.23 15:37:19) 
Hocam şekerli su da jagerin yaptığı etkiyi yapar.

Zaten şekerli su, ballı su, bal, pekmez, pastil; Tamamı şeker içeriği nedeni ile boğazı yumuşatıyor. Yani boşa jagere düşmenize gerek yok. Pastilde farklı kimyasallarda oluyor ekstra ağrı kesici vs. Ama mesela kestane balı vs derler, şerbette içsen aynı etki, jager de içsen aynı.
  • zimbirik  (20.03.23 00:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.