[]

İş başvurusu

Çalıştığım firmanın yurtdışı merkezinde bana uygun pozisyon var. Ülke dilini bilmiyorum ve ingilizce seviyem b1. Utanmadan başvurayım mı? Siz olsanız başvurur muydunuz?




 
turkceyle hallolacak bir is degilse basvurma.


  • hot potato  (06.03.23 22:49:27) 
Konuşma seviyen b1 ise kesin başvur. Overall da b1 ise ben olsam yine başvururum.

Sektör önemli. Eğer it sektörü ise ya da arge ise o zaman ülkenin dili ile bir alakan yok. Ben b1 ingilizle ile ingilizce mülakat geçtim. Ama şansım biraz yaver gitti. Yöneticim ingilizcemin işe başlayınca ışık hızıyla gelişeceğinin farkındaydı , cvim de iyiydi vs.

Şirket kültürünü biliyosun. Şirket içinden güvenilir referansın da var. İngilizce zorunda olunca hızlı gelişiyor, bunu da bu tip ekiplerin yöneticileri biliyor.

Ben senin yetinde olsam kesin vaşvururum. Cv mi sular seller gibi çalışırım ingilizce. Gelebilecek tüm soruları belirleyip o sorulara çalışırım. Mülakata kadar da her gün speaking dersi alırım. Bu düzende değer cv in yeterliyse ingilizceden çakmazsın.

Ama sendeki b1 şişirilmiş b1 se bişey diyemeyeceğim.
  • zimbirik  (07.03.23 09:23:54) 
@zimbirik aslında c1’e yakın b2 çıkıyorum iş yeri testlerinde. Bi soru daha yapsam değişecek :) ama konuşma kısmında çekindiğim için b1’imdir diyorum.


  • boyalı kuş  (07.03.23 09:30:40) 
Tabi ki başvur neden olmasın. Mutlaka bir mülakata alacaklardır, neler sorduklarını görürsün, cevaplarken zorlandığın noktalar olacaktır eksiklerini tespit edersin. Sonuç çıkmasa bile tecrübe olur başka yerle görüşmeden önce eksiklerini kapatırsın.


  • Lethe  (07.03.23 12:38:54) 
Hemen konusma dersleri almaya basla, ben is görüsmesinin ingilizce yapilacagini duyunca hergün ders alarak ise alinmistim, öncesinde b2 seviyem vardi ama konusma konusunda berbattim. Konusmazsan zaten biliyorsun ki köreliyorsun. Basvur gitsin aynanin karsisina gec konusmaya basla :)


  • eick  (10.03.23 20:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.