[]

aöf kayıt yenileme istanbul kart

Merhaba, normalde bu sene aöf kaydımı yenilemeyecektim ama istanbul kartı indirimli kullanmak için eylülde yeniledim. bir arkadaşım yılda sadece 1 dönem kayıt yenileyerek istanbul kartı indirimli kullanabildiğini söyledi. bu dönem kayıt yenileme yapmama gerek yok mu yani anlamadım açıkçası. bugün son günmüş, her gün toplu taşıma kullanmaya başladığım için oldukça önemli hale geldi, şimdiden teşekkürler cevaplar için




 
Üniversite bittiğinde açıköğretime harç yatırıp kayıt olup bu karttan almıştım. Sadece bir kere harç yatırmama rağmen üç yıl indirimli kullanmıştım. Sonra “abarttım yav” diyerek normal kart çıkarmıştım. Kaydım duruyor mu onu da bilmiyorum mesela, nereden bakılıyor hiçbir fikrim yok.


  • ruhen hastayim ben  (02.03.23 15:19:46) 
Ben de çok merak ediyorum. Takip


  • jackyr  (02.03.23 16:12:56) 
Vizeleme dönemlerinde aktif öğrenci görünmek gerekiyor.

Ama mesela eskisi gibi sadece aktif öğrenci olmak da yeterli değil ben uzun yıllar sadece harç yatırıp sınavlarda başarısız ola ola devam ettim okula ve bir noktada yeter artık bu okulun bitmesi gerekiyordu deyip indirimli kartımı tama geçirdiler.
Mahvoldum tabii ki, sonraki dönem başı koşup kaydımı sildirdim ikinci üniversiteden bir bölüme kayıt oldum.
Tekrar düşmemek için ders çalışıyorum deli gibi.

Kayıt yılınıza da bakın, keşke böyle son güne kalmasaydı büroya gidip sorardınız ve net bir bilgi alırdınız şu an yüzde yüz emin birini bulmak çok zor.
İyi şanslar.
  • Dağcı  (02.03.23 18:27:56) 
bunu denemiştim ama olmuyor, son 15 dk


  • mtgs  (02.03.23 21:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.