[]

Nasıl bir cevap vermeli?

Arkadaşlar iş arayan bendenizle dalga geçen ik lar arttıkça sinir katsayım katlandı. Şimdiki konu da özel durumumu paylaştığım iş ilanına başvurduğum yarı rica yarı maalesef yalvarır gibi iş istediğim hatta iş olmazsa bile tanışalım önce ben kısaca patos diyebileceğim bir görüşme bile yeter dediğim büyük bir fabrikanın ik müdürü bana niye sadece bu pozisyon dedi, ben de şu bu sebepten ama sizin bana uygun olduğunu düşündüğünüz bir yol açacak pozisyon da olabilir dedim. Sonra bana bu hafta yokum, haftaya görüşelim tamam dedi, bir hafta geçti 3 gün daha geçti ve ses yok. Adam cevap bile atmıyor.

Sizden ricam bu şahsa içeriğinde senin de umudunla oynansın, belanı versin tadında ama çok nazik şekilde eleştiri ifade edebileceğim bir şey var mı ? Ben sinirden çok olumlu düşünemiyorum ama cevap kesinlikle atmak istiyorum.


 
Bir şey yazmayın bence


  • titanic kemancısı  (23.02.23 17:21:18) 
yani böyle bi cevaba gerek yok yapmayın da bence. siz yazdınız cevap vermiyorsa yapacak bir şey yok.


  • jelly bear  (23.02.23 17:21:43) 
cevap atmayın.


  • amour fou  (23.02.23 17:22:44) 
İşin içinde olmayınca biliyorum, söylemesi kolay ama diyebilirseniz;
"X Bey/Hanım kahvenizi sütlü mü seversiniz sütsüz mü? Sizinle kahve içmeye gelirken ona göre getireyim kahvenizi. Çarşamba 14:00 uygun mu?" deyin.

Şimdilik diyemiyorsanız birkaç gün daha bekleyin ama kötü bir şey söylememek için kendinizi tutun.
  • michael_knight  (23.02.23 17:28:28) 
is aramak insani yoran bi sey, seni de yipratmis belli. bu sebeple sinirlerin bozulmus ama bunda bozulacak bi sey de yok. unutmus olabilir en basitinden. bi sey yazma. bir de ne kadar ise ihtiyacin olursa olsun ezip buzme kendini ya. sonra o izlenimi zor duzeltirsin. maas zamlarini az alirsin vs.


  • Kittie  (23.02.23 17:35:39) 
öfkeni ik'cılara doğrultarak hem kendini boşu boşuna yıpratmış hem de anlamsız bir savaş içine girmiş olursun. allahından bul deyip geçeceksin.


  • roket adam  (23.02.23 17:37:24) 
Cevap vermeyin. Profesyonel olun. Duygusal davranmayın. Duygusal davranışlar sempatiyle karşılanmaz. Zayıf olmasanız bile zayıf görünürsünüz.


  • dissendium  (23.02.23 17:41:40) 
sktir et. her mala cevap verilecek olsaydı ohoo...


  • candide  (23.02.23 17:45:37) 
Boşa efor ve vakit harcamış olursunuz. Bir de, dissendium + 1.


  • alfired  (23.02.23 18:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.