[]

altında otopark olan bu bina güvenli midir

ahali selam. bir ev kiralamak üzereyim ben ve ailem için. binanın altında bir otopark var.

fotoğraftan kaynaklı olabilir ama yeterli kolon yok gibi geliyor. hepimiz paranoyak olduk. teknik bilgisi olan varsa konu hakkında yorum yapabilir mi?

ibb.co

ayrıca binanın güvenli olup olmadığına nereden erişebilirim? yapı kalitesini sorgulamak için güvenilir bir hizmet var mı?

 
Eğer fotoğraf göz yanıltıcı değilse, bu kadar açık alan kolonsuz olmaz hocam. Ya yaparken kolonu zaten eksik yaptılar (eski, kara düzen) ya da sonradan kolon kesilmiş olabilir.

Kiralamak istediğiniz daireye girip kolonlara bakın, bu kolonlar temelden en üst kat tablasına kadar kalem gibi boylu boyunca çıkmalı.

Evin içinden kolonların nerelere denk geldiğini hesap edin, gerekirse adım sayın. Sonra inip otoparkta adım kontrolü ile bakın bakalım kolonlar yerinde mi?
  • John Bloor  (13.02.23 12:16:02) 
bizim evin de otoparkı var el alt katta ama kolonlardan giremiyor araba doğru dürüst, burası bana da sıkıntı gibi geldi


  • damba  (13.02.23 12:51:11) 
Dün bir uzman halktv'de -1. katı olanlar daha güvenli demişti. Muhtemelen otoparklar -1 kabul edilir. Benim evimde de otopark var ancak kolonlardan dolayı park etmek sıkıntılı oluyor. Resimdeki yer bana çok boş geldi.


  • piotr  (13.02.23 16:06:01) 
Bu alanın üzerinde bina olduğuna emin misiniz? Bahçe tarafına denk geliyor olabilir mi? Aksi halde kesinlikle eksik var gibi.


  • msb  (13.02.23 16:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.