[]

Twitter ve TikTok'a Erişim Kısıtlaması

Değerli arkadaşlar ilk olarak hepimize geçmiş olsun. Bu zor günlerde herkes el ele vermiş, birbirine yardım etmeye çalışırken 1-1,5 saat kadar önce, haberleşmeye çalışan insanların en önemli iletişim araçlarından twitter ve tiktok'a erişim kısıtlandı.

Şu an öylesine öfkeliyim ki, anlatamam.

VPN kullanarak bu platformlara erişim sağlanabiliyor. Bu konuda desteğe ihtiyacı olanlar olabilir düşüncesiyle bu duyuruyu açtım. Ben kullandığım ve başkalarının çalışıyor olduğunu teyit ettiği birkaç uygulamayı buraya bırakacağım. Duyuruyu soru tipinde açtım, sizler de alta kendi kullandığınız yöntemleri ekleyebilirsiniz.

VPN nedir, nasıl kullanılır?
www.bbc.com

AdGuard VPN (Ücretsiz kullanım için üyelik gerekebilir)
Windows: download.adguard-vpn.com
Mac: download.adguard-vpn.com
iOS: download.adguard-vpn.com
Android: download.adguard-vpn.com
Tarayıcı Uzantısı (Chrome, MS Edge, Firefox, Opera): download.adguard-vpn.com

Proton VPN
protonvpn.com

Proton da ücretsiz kullanım için üyelik gerektiriyor. Gerekli bağlantıları sitesinnden bulabilirsiniz.

Surfshark
surfshark.com

Riseup VPN
riseup.net

 
@beretta btk açıklama yaptı engelledik diye

fakat telekom ve turkcell engelliyken, vodafone turknet çalışıyor
  • freebird5406_2  (08.02.23 17:47:56) 
@beretta beretta

eksisozluk.com

vodafone ile giremiyorum, turkcell superonline ile giremiyorum. VPN ile girebiliyorum twitter'a.
  • himmet dayi  (08.02.23 17:48:24 ~ 17:54:38) 
vodafone'la ben de giremiyorum.


  • blatta hiberna  (08.02.23 17:53:51) 
Ben chrome'dan browsec eklentisiyle giriyorum.

Telefonda opera tarayıcı ile.

eksisozluk.com Bu entryde de opera, aloha tarayıcı ve vpn super önerilmiş.
  • curiosity_killed_the_cat  (08.02.23 18:50:14) 
deprem zamanı bunu yapmak cinayet değil mi? Bunların feci gözü dönmüş. Seçim zamanı da keserler. Muhalefet liderlerinin çıkıp dur demesi lazım bu işe.


  • vizivozo  (08.02.23 19:21:51 ~ 19:22:50) 
Hükümet BTK'ya söylüyor BTK da GSM şirketlerine, onlar da filtreliyor. Bu şirketlerde biraz haysiyet olsa yapmazlar ama yapıyorlar.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (08.02.23 19:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.