[]

Benden ilgi görmeyi sevdiği icin mi böyle yapiyor?

Bir süredir flörtümsü bir sey yasadigim bir kadin var. Kendisini begeniyorum, birbirimize uygun oldugumuzu düşünüyorum. Kendisinin de beni begendigini görebiliyorum. Fakat flörtten öteye geçemiyoruz, kafasına takılan bir seyler var gibi, bağlanma sorunu falan da olabilir, ya da beni beğense de derin bir arzu duymuyor bana karşı, bilmiyorum. Iliski istemiyorum demisti bir süre önce, öyle kaldı. Cok büyük problem degil benim icin, yani isterdim bir seyler olsun ama kısmet değilmiş. Sorum bununla alakalı degil. Onun gönlünü kazanmak istiyorsan şöyle şöyle yapmalısın gibi cevaplar aramiyorum, yapılacak cok bir sey yok. Daha önce 4 kisiyle ciddi iliskim ve daha fazla kisiyle flörtün ötesine gecen kisa iliskilerim oldu, hiç bir tanesinde söyle ya da böyle yapmaliyim diye düsünmedim, olacağı varsa oluyor.

Sorum şunla alakalı: Bu kadın bir sekilde benden uzaklaşmıyor da. Ben kendimi çektikçe o bir sekilde vazgeçmiyor. Yine aramaya sormaya devam ediyor. Ne yalan söyleyeyim bende biraz umut kırıntısı yaratıyor bu durum, o yüzden ben de komple bitirmedim, çok net bir sınır çizemedim. Yaptigim seyleri merak ediyor, derin konularda sohbet etmek istiyor. Cocuklugundan falan insanin cok kisiyle paylasmayacagi hikayeler anlatiyor. Espirili bir ortak dil de oluştu aramızda yani baya egleniyoruz konuşurken, beni gercekten komik bulduğunu falan söylüyor, ben de onu öyle görüyorum. Begendigi bir sürü özelligimi sayiyor, iltifat ediyor. Insan olarak da deger veriyorum galiba biraz da o yüzden kesip atmadım. Yani kısacası sevgilim olmasını istediğim insanda aradıgım bir cok sey onda var ama iste devamı gelmiyor nedense. Öylesine akışına bıraktım ama kafamı kurcalıyor arada bir.

Sizce nedir olayı? Daha ötesine gecmek istemese de benden ilgi görmek mi hosuna gidiyor? Yani ben pek arzulamadigim kimseyi bu kadar merak etmiyorum, ya da iletişimde kalmak icin bu kadar caba sarfetmiyorum. Ortamlarda düzgün ve kibar olarak tarif edilen bir insanım, beni beğeniyor ama onun hayalindeki kişiye mi uymuyorum? Yedekte tutuyordur diyebilirsiniz ama yedekte tuttugu insanla da bu kadar cok iletisim kurmasi, bu kadar cok paylasim yapmasi acayip degil mi? Özellikle kadın gözünden kadınların bakış acısını merak ediyorum.

 
buna breadcrumbing deniyor, kafasını boşaltmak, anlatıp rahatlamak için elinin altında tutuyor bu ihtiyacını giderince de uzaklaşıyor diğer yandan sende umut kırıntısı oluşuyor, detaylar için google'dan arat


  • freebird5406_2  (01.02.23 23:46:08) 
Hocam uydu erkek arıyor işin aslı, kadınların dert anlattıkları erkekler vardır bir de sevgili oldukları kendinizi çok fazla dert dinlerken buluyorsanız bu iş olmaz.


  • olaylar olaylar  (01.02.23 23:52:58) 
Ben okuduğum kadarıyla şöyle yorumlayacağım;
Fal gibi olacak he
Bence seni yedek medek tutmuyor. Senin ona karşı tavırların sana göre ‘tam’ yeterli düzeyde olabilir ama bence o senden hoşlanıyor ama rutin iletişimin dışında senden öncelikli ve biraz sürekli olacak şekilde ilgi bekliyor. İlgi derken aranızdaki iletişime göre. Yani flörte karşılık vereceğine 1 adım öteye gidip direkt konuş. Direkt olmasa da yakınlaşmaya dair direkt mesajlar ver. Ve bunu bi kere gösterme. ‘Evet, benle öylesine takılmıyor. Beni istiyor’ eminliği ver ona. Bi de arkadaş olarak başlayınca evet her şey çok güzel ama öyle miyiz, böyle miyiz arasında kalmış olabilir. Abi Seviyorsan git konuş”” yani:)
Hep senin yüzünden adı konmamış bir ilişki. Çok şükür ki kız vazgeçmemiş, yeşil ışığı yakmış gelse diye bekliyor. O konuştukça o samimiyet kurdukça samimi olur gibisin. Neyi bekliyorsun:) 3 adım ileri git bakalım neler olacak. Kızın bu flört davranışının gerçek manası ortaya çıksın.
  • halboyle  (01.02.23 23:56:22) 
Mobilde yazımı düzeltmiyorum ama niyeyse şu linkteki şeyi sana armağan edesim geldi. Çok güldüm. Bunun bir versiyonu sen misin:)
www.instagram.com

  • halboyle  (01.02.23 23:58:46) 
2 seçenek mevcut ya ilginiz hoşuna gidiyor bunun sürmesini istiyor ya da karar verme aşamasında fakat ben buna çok da ihtimal vermiyorum seviyorsa seviyordur bir insan düşünmesi uygunluğu mantığı yok bence bu işin. Kimse size buradan net cevap veremez yine de netice itibari ile kimse partnerinizin kafasını. İçini bilemez herkes tecrübeleriyle yorum yapıyor. Benim de tecrübemle yapacağım tek yorum ilginiz hoşuna gidiyor friendzone mi ne deniyor buna o.


  • odiyus  (02.02.23 02:43:10) 
halboyle +1
bazen erkekler acik olduklarini filan dusunuyor ama o son adimi hic atmadiklari icin gerisi gelmiyor, ha illa erkek mi atmali, ama sizin durumunuzdaki kiz bunu bekliyor olabilir. bence de konusun, eger hayir derse yukarida soylendigi gibi 'breadcrumbing'e kapilmadan siniri koyun ve iletisimi kesin. ilk basta uzer ama sonrasinda siz de rahatlayacaksiniz emin olun.

  • kassiopeia  (02.02.23 13:40:32) 
Bence buradaki anahtar kelime grubu "ilişki istemiyorum". Bu sözün üstüne karşı tarafın yaptığını söylediğiniz şeylerin hiçbiri bence ilişki ihtimalini artırmıyor. Ancak içinizde ufak da olsa bir umut kırıntısı varsa (ki var olarak gözüküyor buradan) açık açık konuşmak iyi olabilir. Baktınız net bir durum yok, hala yuvarlak laflar, üzücü de olsa iletişimi kesmek size uzun vadede fayda sağlar. Yoksa böyle düşüne düşüne kendinize zarar verirsiniz.

Not: 34, E
  • shatskikh  (02.02.23 19:45:21) 
"kafasına takılan bir seyler var gibi"
şimdi istemeyen, ileride olsa bile kusur bulur muhtemelen

bir gelecek hayal etseydi iki eli kanda olsa uzak duramazdı

bence kendini gömmeyi bırakman en iyisi
malum konuşmayı yapıp aklından çıkar
  • bir soru sorcam  (02.02.23 21:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.