[]

uzaktan bakan kişi

devamlı aynı ortamda bulunduğumuz birisi var, bana uzaktan bakıp duruyor, ya da bana baktığını hissettiğimde kafamı ona çevirince, anında kafasını çeviriyor. hasbelkader laflamak için yanına gittiğimde asla durmuyor, başka yere gidiyor, konuşmaktan kaçıyor

bu kişinin derdi nedir benimle?

cinsiyetleri belirtmeyeceğim.

 
aynen oluyor öyle. social awkward biri, ne yapacağını bilmiyor. hayalini kuruyor, belki hoşuna gidiyor ama gerçek hayatta adım atamıyor ve kaçıyor. iş veya bir başka nedenle zorunlu bir şekilde aynı ortamda bulunmak, iletişime geçmek zorunluluğu olursa, ancak o zaman bir şeyler olabilir. böyle ihtimaller yoksa, salla gitsin. hem ne işin var weirdo'nun tekiyle :)


  • gabe h coud  (13.01.23 13:43:18) 
Sen kadın tarafısın o bariz çünkü kadınlar birilerine bakıp bakıp, yanlarına gidildiğinde ortamdan uzaklaşmaz.

Adam belli ki senden hoşlanıyor ama seninle iletişime geçecek kadar özgüvenli değil.
  • Avoiding The Puddle  (13.01.23 16:43:00) 
fiziksel olarak beğenmiştir, ilişki içinde olmak mantıklı gelmemiştir
sapık sapık baktığı için iletişim kurmaya utanıyordur

bakmaktan vazgeçersen önceki baktıkların sorun değil gibi bi şey derseniz yoluna gider büyük ihtimalle
  • bir soru sorcam  (13.01.23 16:50:07) 
İlişki içinde olma isteği yok. Sadece hoşlanmış


  • photo85  (13.01.23 22:07:40) 
Valla herhangi bir derdinin olmasi gerekmiyor. Bakip sonra bakislari kacirmak cok anormal degil. Misal birine benzetiyordur, belki hoslaniyordur hatta kimbilir belki onceden tanisiyorsunuzdur ancak sen hatirlamadigin icin icerleniyordur falan filan.

Konusmamasi da direkt seninle iletisim kurmak istemedigi anlamina gelmez. Belki sen gittiginde onun ortamdan ayrilmasi gerekiyordur, farkli cinsiyetlerdeyseniz belki farkli cinsiyettekilerle iletisimi kolay kuramiyordur, belki sen gitmeden hemen once senin hakkinda konustuklari icin yuzune gulumseyip devam etmek istemiyordur. Olur da olur yani.

Her sey bir yana gidip de 'onceki baktiklarin onemli degil' tarzi bir laf etmeyi de kesinlikle dusunme bence. Biri bana oyle bir laf etse omrumun sonuna kadar o lafla kibar tabirle alay eder her yerde de anlatirdim.
  • j r r tolkien hayrani  (13.01.23 22:21:13 ~ 22:21:31) 
İlişki istememesine sevindim, peki niye halen devam ediyor. 1 bakarsın 2 bakarsın… sonu gelmiyor yani.

Arkamdan konuştuklarına istinaden yüzyüze gelmek istemiyor konusuna biraz hak verdim düşününce. Oldukça olası..
  • love and trust  (13.01.23 22:53:20) 
hoşlanıyor işte ya. hoşlanıyorsanız üzerindeki baskıyı alsanıza?


  • sparkle kiddle  (14.01.23 16:29:35) 
üzerindeki baskıyı almak için gidiyorum yanına. ama durmuyor kaçıyor. peşinden koşmamı mı istiyor.


  • love and trust  (16.01.23 09:59:48) 
  • sparkle kiddle  (18.01.23 21:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.